Հավի ամենահամեղ կրծքամիս. Շատ քնքուշ, անսովոր ու համեղ ուտեստ

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս. Շատ քնքուշ, անսովոր ու համեղ ուտեստ:

Նրբահամ միս պատրաստելու ավելի հարմար բաղադրատոմս չեք գտնի պարզ ու հյութեղ ուտեստ պատրաստելու համար: Այն հիանալի տեսք կունենա, և ձեր հյուրերը հաստատ էլի բաժին կխնդրեն:

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Մաղադանոս 1 փունջ
  • Սխտոր 2-3 պճեղ
  • Ֆրանսիական մանանեխ 1 ճաշի գդալ
  • Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
  • Կոշտ պանիր 50-70 գ
  • Պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • Հավի կրծքամիս 2-3 հատ
  • Լոլիկ 1 հատ

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս. Ինչպես պատրաստել

  1. Սկզբի համար մաղադանոսը շատ մանր կտրատեք, ապա դրան ավելացնել մամլիչով անցկացրած սխտորը: Դրանից հետո ավելացնել ֆրանսիական մանանեխ, մի փոքր քերած պանիր, թթվասեր և պղպեղ:
  2. Մանրակրկիտ խառնեք ամեն ինչ, և հավի կրծքամսի միջուկը պատրաստ է:
  3. Այժմ վերցնել հավի կրծքամիսը և կտրում այն ​​մեջտեղից, բայց մինչև վերջ կտրվածք չանել: Այժմ աղ ու պղպեղ անել: Պատրաստի միջուկը դնել կրծքամսի կենտրոնում:
  4. Ծալել կրծքամիսը այնպես, որ միջուկը ներսից լինի: Վերևից աղ և պղպեղ անել, քսել բուսական յուղ: Նույն գործողությունը կրկնել կրծքամսի մնացած կտորների հետ:
  5. Այժմ վերցնել յուղաթղթի կրկնակի թերթ, դրա մեջ դնել կրծքամիսը և փաթաթել այնպես, որ ստացվի նավակի ձև:
  6. Կտրել լոլիկը կես օղակներով, կրծքամսի վրա մի փոքր քերած պանիր լցնել, շարել կտրատած լոլիկը և դրա վրա կրկին մի փոքր պանիր լցնել:
  7. Կրծքամիսը դնել ջեռոցի տապակի մեջ: Տապակը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, մոտ 35-40 րոպե:
  8. Մատուցելուց առաջ զարդարել մանր կտրատած կանաչիներով:

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս

Հավի ամենահամեղ կրծքամիս

Հավի ամենահամեղ կրծքամիսը պատրաստ է: Բույրն ու համն այնպիսին են, որ պարզապես մատները հետը կուտեք: Կրծքամիսը շատ քնքուշ, հյութեղ և համով հարուստ է: Փորձեք:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հավի տապակա

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք