Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Հյութեղ, նրբահամ, քնքուշ նախուտեստ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Հյութեղ, նրբահամ, քնքուշ նախուտեստ:
Թևերը մեղրի սոուսում շատ փափուկ, ախորժելի են, շատ համեղ սոուսով: Դրանք պատրաստվում են մի քանի պարզ քայլերով և բավական արագ: Լավագույն տարբերակը կլինի, եթե թևիկները տապակեք բանջարեղենի հետ միասին, այդպես նախուտեստը միայն ավելի լավ համ կունենա:

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Հավի թևեր 1,5 կգ
  • Աղ 30 գ
  • Աղացած սև պղպեղ 1 \ 2 թեյի գդալ
  • Քաղցր պապրիկա 1 ճաշի գդալ
  • Չորացրած սխտոր 1 թեյի գդալ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Սոուս:

  • Կետչուպ 100 գ
  • Մեղր 1 ճաշի գդալ
  • Բալզամիկ քացախ 2 ճաշի գդալ

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

  1. Թևիկները լցնել խորը ամանի մեջ, ապա ավելացնել աղ, սև պղպեղ, քաղցր պղպեղ, չորացրած սխտոր: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:
  2. Այնուհետև մենք վերցնում ենք գրիլի ճաղավանդակը, վրան շարել մարինացված թևիկները: Նրբաթիթեղով ծածկված տապակի վրա դնել կեղևահան կարտոֆիլը, մի փոքր աղ անել և վրան լցնել ձիթայուղ:
  3. Այնուհետև այդ տապակի վրա դնել գրիլի ճաղավանդակը թևիկներով, և թխել նախապես տաքացված ջեռոցում՝ մոտ 45-50 րոպե: Այնուհետև պատրաստի թևերը տեղափոխել ուրիշ ամանի մեջ:
  4. Պատրաստել սոուսը. Դրա համար մի փոքրիկ ամանի մեջ խառնել կետչուպը, մեղրը և բալզամիկ քացախը, լավ խառնել ամեն ինչ: Թևերի վրա լցնել այս սոուսը, բոլորը լավ խառնել, որ բոլոր կողմերից սոուսով պատվեն:

 

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում

Հավի թևիկներ մեղրային սոուսում պատրաստ են: Ստացվում են աննկարագրելի հյութալի, բուրավետ և համեղ թևիկներ, որոնք արևածաղկի սերմերի պես աննկատ ուտվում են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խորոված հավի կրծքամիս

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք