Հավի կրծքամիս ջեռոցում. Հյութեղ և փափուկ, դիետիկ ուտեստ

Հավի կրծքամիս ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի կրծքամիս ջեռոցում. Հյութեղ և փափուկ, դիետիկ ուտեստ

Ձեր ուշադրությանն եմ ներկայացնում նուրբ, դիետիկ միս պատրաստելու շատ պարզ բաղադրատոմս: Կրծքամսի հյութեղության գաղտնիքն այն է, որ մենք այն թխելու ենք փայլաթիթեղի մեջ: Այդ դեպքում այն չի չորանա, բոլոր հյութերը մնում են ներսում: Ցանկության դեպքում պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ կարող եք վերևից փայլաթիթեղը բացել և մսի կեղևը մի փոքր ավելի կկարմրի:

Հավի կրծքամիս ջեռոցում

Հավի կրծքամիս ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Հավի կրծքամիս — 1 հատ
  • Բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ
  • Աղ, սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • Հավի համեմունք — 1.5 թեյի գդալ
  • Փայլաթիթեղ

Հավի կրծքամիս ջեռոցում

Հավի կրծքամիս ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ կրծքամիսը և չորացնել թղթե սրբիչով: Աղ և պղպեղ անել չորացրած մսին, վրան շաղ տալ համեմունքներ և լցնել բուսական յուղ:
  2. Համեմունքներն ու յուղը թեթևակի քսել մսին ​​և թողնել 1 ժամ մարինացվի սառը տեղում: Ավելի լավ է միսը ծածկել կամ փայլաթիթեղի մեջ փաթաթել, որպեսզի այն խոնավություն չկորցնի, երբ ներծծվում է համեմունքներով:
  3. Փայլաթիթեղը փռել երկու շերտով և միսը դնել դրանց վրա: Միսը պետք է փաթաթել ծրարի նման, որպեսզի հեղուկը դուրս չգա:
  4. 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում միսը 40 րոպե թխել:

Հավի կրծքամսի գեղեցիկ կարմրություն ստանալու համար բացել փայլաթիթեղը, մի փոքր ուժեղացնել կրակը և թխելք ևս 10 րոպե:

Հավի կրծքամիս ջեռոցում

Պատրաստի կրծքամիսը կարելի է ուտել հենց այդպես կամ օգտագործել աղցանների համար:

Հավի կրծքամիսը ջեռոցում պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Խորոված հավի կրծքամիս

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք