Հավի կրծքամիս ​​լոլիկով սոուսի մեջ. Համեղ և հագեցնող ուտեստ

Հավի կրծքամիս ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Հավի կրծքամիս ​​լոլիկով սոուսի մեջ։ Այս անգամ մենք ձեզ կներկայացնենք, թե ինչպես պատրաստել հյութալի թռչնամիս պանրով ​​տոմատի սոուսի մեջ:

Ուտեստի համի գաղտնիքը հաջող սոուսի մեջ է: Այն պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է տոմատի խյուս և համեմունքների որոշակի շարք:

Օրեգանոն շատ ներդաշնակ է կրծքամսի հետ: Թարմ ռեհանն առանձնահատուկ նրբություն է հաղորդում հավին: Բացի այդ, մսի և մոցարելայի դասական համադրությունը հարստացնում է ուտեստի համային փունջը:

Արդյունքում ստացվում է պանրով և ​​լոլիկով սոուսի մեջ եփված ամենաքնքուշ թռչնամիս:

Հավի կրծքամիս

Հավի կրծքամիս ​​լոլիկով սոուսի մեջ․ Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Աղ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
  • Ձիթապտղի յուղ ըստ ճաշակի
  • Սոխ 0,5 հատ
  • Տոմատի պյուրե 250 գ
  • Հավի կրծքամիս 2 հատ
  • Օրեգանո ըստ համտեսի
  • Մոցարելա 150 գ
  • Ռեհան ըստ համտեսի

Հավի կրծքամիս

Հավի կրծքամիս ​​լոլիկով սոուսի մեջ․ Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը մանր կտրատել և եփել ձիթապտղի յուղի մեջ: Ավելացնել տոմատի խյուսը և խառնել:
  2. Դրանից հետո ավելացնել աղ, սև պղպեղ և սուսամբար: Խառնել սոուսը և եփել այն միջին կրակի վրա 7 րոպե, ապա ավելացնել միսը: Սոուսը լցնել մսի վրա այնպես, որ բոլոր կողմերից ծածկի: Հետո մսի վրա շաղ տալ քերած մոցարելա և ռեհան:
  3. Ծածկել տապակը կափարիչով և եփել միսը մինչև լավ փափկի՝ 15 րոպե:

Հավի կրծքամիս

Մատուցել անուշաբույր միսը ձեր սիրած կողմնակի ուտեստի կամ թարմ բանջարեղենի հետ միասին: Պայծառ հյուրասիրությունը կատարյալ է ընթրիքի կամ ընտանեկան տոնակատարության համար:

Հավի կրծքամիսը ​​լոլիկով սոուսի մեջ պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հյութեղ, Շատ Համեղ և Շատ Արագ Խորոված Ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք