Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ կարտոֆիլով, պանրով ​​և սերուցքով

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ կարտոֆիլով, պանրով ​​և սերուցքով

Շատ համեղ և հագեցնող ուտեստ մատչելի մթերքներից. Տապակած կարտոֆիլ հավի կրծքամսով, սերուցքային սոուսով, հալված պանրով ​​և մանանեխով:

Ես ընթրիք եմ եփում ըստ այս բաղադրատոմսով, երբ պետք է արագ ու առանց խնդիրների կերակրել ընտանիքս:

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Հավի կրծքամիս — 1 հատ
  • Կարտոֆիլ — 5 հատ
  • Գլուխ սոխ — 1 հատ
  • Հալած պանիր — 3 հատ
  • Սերուցք 15% — 200 մլ
  • Մանանեխ  — 1 թեյի գդալ
  • Բուսական յուղ — ձևամանը յուղելու համար
  • Աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

  1. Մաքրած կարտոֆիլը կտրել փոքր խորանարդիկներով:
  2. Մաքրած սոխը կտրել փոքր խորանարդիկներով:
  3. Քսել փոքր ձևամանը բուսական յուղով: Կարտոֆիլն ու սոխը լցնել կաղապարի մեջ, համեմել աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի, խառնել:
  4. Հավի կրծքամիսը կտրել շերտերով, ծածկել սննդի թաղանթով և երկու կողմերից հարվածել խոհանոցային մուրճով: Հավի միսը աղ անել:
  5. Հալված պանիրը քերել խոշոր քերիչով: Ավելացնել սերուցք, մանանեխ և աղ: Խառնել ամեն ինչ:
  6. Դնել հավի կրծքամիսը կարտոֆիլի և սոխի վրա: Պատրաստի յուղալի սոուսը՝ պանրով և մանանեխով լցնել կարտոֆիլի և հավի վրա և հարթեցնել բահիկով:
  7. Ուտեստը դնել միջին մակարդակի վրա 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ: Թխել 30-40 րոպե:

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկ
Վերջում, ուտեստի վրա ցանել մանր կտրատած կանաչ սոխ (կամ ցանկացած այլ կանաչի):

Հավի կրծքամսով ջեռեփուկը հագեցնող է և համեղ: Հիանալի առաջարկ է ընտանեկան ընթրիքի համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով և հավով ջեռեփուկ

 

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք