Հավի միսը հրեական եղանակով. Ամենապարզ բաղադրիչներով համեղություն

Հավի միսը հրեական եղանակով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի միսը հրեական եղանակով. Ամենապարզ բաղադրիչներով համեղություն

Ամենից շատ սիրում եմ այն, բաղադրատոմսերը, որոնցով պատրաստելու համար ոչ մի յուրահատուկ բաղադրիչի համար պետք չէ գնալ խանութ, որովհետև ամեն ինչ սովորական օրերին կա ձեռքի տակ:

Հրեական հավ պատրաստելու բաղադրատոմսը հենց այդպիսին է: Ստացվում է, որ դուք կարող եք օգտագործել սովորական սոխը՝ հավի մսի համը բացահայտելու և այն ավելի հյութեղ դարձնելու համար:

Հավի միսը հրեական եղանակով

Հավի միսը հրեական եղանակով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի ազդրեր 7 հատ
  • Սոխ 4 հատ
  • Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
  • Սոդա 0.5 թեյի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

Հավի միսը հրեական եղանակով

Հավի միսը հրեական եղանակով

Հավի միսը հրեական եղանակով

Հավի միսը հրեական եղանակով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կճպել սոխը և կտրել այն խորանարդներով կամ կես օղակներով: Բուսայուղը տաքացրեք տապակի մեջ և սոխը տապակել բարձր կրակի վրա:
  2. Սոխին ավելացնել սոդա, նվազեցնել կրակը և տապակել մինչև կարամելացվի: Այնուհետև, անընդհատ խառնելով, եփել սոխը, մինչև որ այն հարթ լինի:
  3. Թավայի մեջ լցնել բուսական յուղ, դնել հավի ազդրերը և վրան լցնել սոխի սոուսով: Կափարիչով ծածկած շոգեխաշել միջին կրակի վրա, մոտ 20 րոպե:
  4. Հավը շրջել, մի քիչ ջուր ավելացնել և շարունակել եփել նույնքան ժամանակ: Համեմել աղով, պղպեղով և խառնել: Եփել ևս 5 րոպե, ապա ավելացնել կտրատած սամիթը:

Հավի միսը հրեական եղանակով

Այս ուտեստը լավ է համակցվում ցանկացած կողմնակի ուտեստի հետ: Պատրաստեք կարտոֆիլի պյուրե, բրինձ, մակարոնեղեն կամ բանջարեղեն: Տնական սոուսները նույնպես լավ լրացում են, ըստ ցանկության կարող եք մատուցել պեստո սոուսի հետ:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Խորոված հավի միս

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք