Հավի մսով աղցան. Նուրբ սոուսով ախորժելի նախուտեստը կարող եք վստահորեն մատուցել տոնական սեղանին

Հավի մսով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Համեղ սոուսով Հավի մսով աղցանը հիանալի ընտրություն է, եթե ցանկանում եք արագ, հագեցնող, բայց միևնույն ժամանակ տոնական ուտեստ պատրաստել: Պարզապես հիշեք, որ հավը պետք է նախապես խաշել։ Ցանկալի է, որ եփելուց հետո այն մնա արգանակի մեջ ևս 10-15 րոպե։ Այդպես միսը կլինի խենթացնող նուրբ և հյութալի:

Այս ուտեստին համ ավելացնելու համար պետք է մի քիչ սոխ վերցնել։ Ավելացրեք այն հենց այդպես կամ նախապես մարինացնել: Դա անելու համար մաքրել սոխը, կտրել այն բարակ կես օղակներով: Վրան լցնել սեղանի քացախը և ջուրը հավասար համամասնությամբ: Ավելացնել 1 պտղունց աղ և նույն քանակությամբ պղպեղ։ Ավելացնել շաքարավազ և ամեն ինչ լավ խառնել: Սոխը 10 րոպե թողնել մարինացվի։

Հավի մսով աղցան
Հավի մսով աղցան. Բաղադրիչներ

_Լոլիկ 1 հատ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Սոխ 0,5 հատ

_Հավի կրծքամիս 150 գ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Մանանեխ 0,5 թեյի գդալ

_Մայոնեզ 0,5 ճաշի գդալ

Հավի մսով աղցան
Հավի մսով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Բուլղարական պղպեղը լվանալ, չորացնել, հեռացնել սերմերը և ցողունը: Կտրատել պղպեղը միջին չափի խորանարդիկներով:

_Լոլիկը լավ լվանալ, կտարտել փոքր կտորներով, ավելացնել պղպեղին:

_Մաքրել սոխը, կտրել բարակ կես օղակներով: Մնացած մանրացված բաղադրիչներին ավելացնել սոխը։

_Հավի կրծքամիսը 30-40 րոպե եփել թույլ աղած ջրի մեջ։ Սառելուց հետո միսը բաժանել մանրաթելերի։ Ավելացնել այն բանջարեղենի մեջ։

_Բաղադրիչներին աղ և աղացած սև պղպեղ անել, ավելացնել մայոնեզ և մանանեխ։ Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

_Կես ժամով ուղարկում ենք սառնարան, որ թրմվի։

Հավի մսով աղցան

Որպես սոուս կարող եք օգտագործել և՛ մայոնեզ, և՛ թթվասեր։ Ամեն դեպքում, դա համեղ կլինի:

Պատրաստի աղցանը դնել գեղեցիկ ափսեի մեջ և վրան ցանել մանր կտրատած կանաչիներ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք