Հավի մսով կարկանդակ. Արագ պատրաստվող հյութեղ ուտեստ

հավի մսով կարկանդակ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Հավի մսով կարկանդակ. Արագ պատրաստվող հյութեղ ուտեստ, որը կարելի է պատրաստել, եթե քիչ ժամանակ ունեք կամ ցանկանում եք հետաքրքիր հյուրասիրություն պատրաստել:

Այս բաղադրատոմսը պարզապես գտածո է: Նման կարկանդակի լցոն կարող է լինել բացարձակապես ամեն ինչ, սա այս բաղադրատոմսի ևս մեկ հմայքն է, այն անկրկնելի է իր բազմակողմանիությամբ: Այս բաղադրատոմսը կլինի ձեր փրկությունը, երբ հյուրերը դռան շեմին են, դուք կհյուրասիրեք նրանց անուշահոտ, ախորժելի կարկանդակով, որն ունի նուրբ լցոն:

հավի մսով կարկանդակ

Հավի մսով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Լցոն

  • Հավի կրծքամիս 2 հատ
  • Սոխ 1-2 հատ
  • Կարտոֆիլ 2-3 հատ
  • Կանաչիներ մի փունջ
  • Պղպեղ և աղ` ձեր ճաշակով

Խմոր

  • Մայոնեզ 150 գ
  • Մածուն 150 մլ
  • Ձու 2 հատ
  • Ալյուր 150 գ
  • Աղ 1.2 թեյի գդալ
  • Սոդա 1 թեյի գդալ

հավի մսով կարկանդակ

Հավի մսով կարկանդակ. Ինչպես պատրաստել

  1. Նախ պատրաստել լցոն, մանր կտրատել սոխը և տապակեք թավայի մեջ՝ ցածր կրակի վրա մինչև փափկի: Թողեք սառչի:
  2. Կրծքամիսը կտրատել փոքր խորանարդիկներով, մանր կտրատել կանաչիները, մաքրել կարտոֆիլը և փոքր խորանարդիկներով կտրատել: Խորը ամանի մեջ մենք համատեղել կտրատած մթերքները, աղ և պղպեղ անել, և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
  3. Լցնել մայոնեզը առանձին ամանի մեջ, ավելացնել մածուն, աղ և կոտրել ձվերը: Խառնել ամեն ինչ, ապա աստիճանաբար ավելացնել մաղած ալյուրը, խմորը պետք է դառնա մածուցիկ:
  4. Երբ խմորը պատրաստ լինի, ավելացնել սոդա և մանրակրկիտ խառնել: Ջեռոցի ձևամանը յուղել բուսական յուղով և շաղ տալ ալյուրով: Ձևամանի մեջ մի քիչ խմոր լցնել, վրան լցնել լցոնը, հարթեցնել և վրան լցնել մնացած խմոր:
  5. Կարկանդակը դնել նախապես մինչև 200 աստիճանի տաքացված ջեռուցը՝ 35-40 րոպե: Ստուգել կարկանդակի պատրաստությունը ատամի չոփով: Եթե ​​այն դուրս է գալիս չոր, ապա կարկանդակը պատրաստ է:

հավի մսով կարկանդակ

Հավի մսով կարկանդակը պատրաստ է:

Համեղ լցոնով հետաքրքիր կարկանդակի տարբերակի հետ ծանոթացեք այս տեսանյութում.

Բարի ախորժակ:

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք