Հավի մսով քաբաբ. Հյութալի ուտեստ տապակի մեջ

Հավի մսով քաբաբ ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Կարող եք նման համեղ Հավի մսով քաբաբ պատրաստել։ Այս եղանակով քաբաբը թավայի մեջ, նույնիսկ ավելի համեղ է, քան գրիլի վրա: Բացի այդ, միսը չի այրվի, չի չորանա և «ռետինի նման» չի լինի։

Խորհուրդ ենք տալիս ուտեստը մատուցել բուսական սոուսով։ Դա անելու համար տապակել սոխը, բուլղարական պղպեղը, սխտորն ու լոլիկը, աղը և համեմել կծու համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի: Ավելացնել տոմատի մածուկ և ջուր, եփել բաղադրիչները 20 րոպե, վերջում ավելացնել մի քիչ քացախ։ Դրանից հետո բանջարեղենը բլենդերով հարել և մատուցել քաբաբի հետ։

Հավի մսով քաբաբ

Հավի մսով քաբաբ. Բաղադրիչներ

_Հավի միս 1 կգ

_Սոխ 180 գ

_Բուլղարական պղպեղ 60 գ

_Մաղադանոս 20 գ

_Սխտոր 20 գ

_Չորահացի փշրանքներ 25 գ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Չաման 1 թեյի գդալ

_Կծու պղպեղի փաթիլներ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

Հավի մսով քաբաբ
Հավի մսով քաբաբ. Պատրաստման եղանակը

_Մանր կտրատած սոխը, սխտորը, մաղադանոսը և բուլղարական պղպեղը խառնել աղացած հավի մսին։

_Ավելացնել չորահացի փշրանքները, աղ և համեմունքներ: Բաղադրիչները լավ խառնել։

_Ձեռքերը թրջել ջրով և ձևավորել փոքրիկ կոտլետներ։

_Յուրաքանչյուրի կենտրոնում անցք բացել հաստ փայտե շամփուրով:

_Ձևավորված քաբաբները 30 րոպեով դնել սառնարանում։

_Տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթը և տապակել քաբաբը բոլոր կողմերից։

Իհարկե, քաբաբները կարելի է պատրաստել ցանկացած տեսակի աղացած մսից։

Հավի մսով քաբաբ

Պարզապես պատկերացրեք, որ ընդամենը մեկ կիլոգրամ մսից դուք կստանաք հավի բուրավետ և հյութալի քաբաբների մի ամբողջ կույտ:

Մսով ուտեստը մատուցեք բրնձի, կարտոֆիլի, թխած կամ թարմ բանջարեղենի կողմնակի ճաշատեսակի հետ:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Խորոված Հավի կրծքամսով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք