Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ. Առողջարար ու հագեցնող ջեռեփուկ: Հավի և բանջարեղենի համադրությունը համարվում է առողջ և ցածր կալորիաներով: Բրոկոլիով և հավով այս ուտեստը ըստ սննդակարգի դժվար է դիետիկ անվանել, բայց դա շատ գոհացուցիչ է: Մի կտորը բավարար է սովի զգացումը հագեցնելու և երկար ժամանակ կուշտ լինելու զգացում ունենալու համար:

Քինոայով տապակված կրծքամիսը շատ նուրբ և հյութալի է, շնորհիվ կաթի և արգանակի սոուսի, որը ծածկում է հավը: Իսկ ուտեստն ավելի գեղատեսիլ դարձնող բրոկոլիի մասին խոսքերն ավելորդ են: Այն դեպքն է, երբ ախորժակը գալիս է ուտելու ժամանակ:

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ. Բաղադրությունը

  • Հավի կրծքամիս 450 գ
  • Բրոկոլի 200 գ
  • Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ
  • Կարագ 20 գ
  • Քինոա 1 բաժակ
  • Հավի արգանակ 1 բաժակ
  • Կաթ 480 մլ
  • Ցորենի ալյուր 30 գ
  • Սխտոր փոշի 0.5 թեյի գդալ
  • Իտալական համեմունքներ 0.5 թեյի գդալ
  • Կոշտ պանիր 120 գրամ
  • Աղ 1,5 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղ) 1 թեյի գդալ
Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ
քինոա

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Փոքր կաթսայում միջին կրակի վրա, համատեղ տաքացրեք հավի արգանակն ու կաթը: Ապա ավելացնել ալյուր, սխտոր փոշի, իտալական համեմունքներ, 1 թեյի գդալ աղ և 0,5 թեյի գդալ պղպեղ, դանդաղորեն հարել մինչեւ հարթ զանգված ստացվի:
  2. Ձեթով առատորեն յուղել ձևամանը: Ձևամանի ներքևում դնել կտրատված հավի կրծքամիսը` համեմված աղով և պղպեղով: Քինոան լցնել մսի վրա, այնուհետև ավելացնել քերած պանրի կեսը և լցնել սոուսը: 45 րոպե եփել ջեռոցում, որը նախապես տաքացված է 200 աստիճան:
  3. Մանրացնել բրոկոլին ծաղկաբույլերով, մեկ րոպե եփել այն եռացրած ջրի մեջ, այնուհետև կաթսան դնել սառցե բաղնիքի մեջ` պատրաստումը դադարեցնելու համար:
  4. Ձևամանը հանել ջեռոցից և ավելացնել բրոկկոլին: Վրան լցնել քերած պանիր ​​և վերադարձնել ջեռոց ևս 5 րոպեով:
  5. Թող պատրաստի ուտեստը մնա մի քանի րոպե, այնուհետև կարելի մատուցել:

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկ

Հավի մսով և բրոկոլիով ջեռեփուկը պատրաստ է: Այն կարող է կերակրել ամբողջ ընտանիքին: Ամենայն հավանականությամբ, դուք անգիր կսովորեք բաղադրատոմսը, քանի որ ստիպված կլինեք հաճախ պատրաստել այն:

Բարի ախորժակ:

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք