Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում. Ստացվում է նուրբ և համեղ հավի խորտիկ

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում. Ուտեստը շատ նուրբ է, հյութալի, բուրավետ և ախորժելի։ Կարող եք անմիջապես տեսականի պատրաստել տարբեր միջուկներով։ Միսը կարող է լինել թե կրծքամիս, թե բդիկների միս:

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի փափկամիս 7 — 8 հատ

_Պանիր 100 գր

_Սխտոր 2 պճեղ

_Թթվասեր կամ մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

_Կանաչի փունջ՝ ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Պապրիկա 0,5 թեյի գդալ

_Պղպեղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել կրծքամիսը շերտերով և թակել:

_Աղ, պղպեղ անել համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի և թողնել մարինացվի 20 րոպե:

_Քերել պանիրը խոշոր քերիչով և խառնել քերած սխտորի, կտրատած կանաչիների, թթվասերի կամ մայոնեզի հետ։

_Յուրաքանչյուր կտոր մսի վրա մի փոքր միջուկ դնել և փաթաթել։

_Եթե ​​միսը լավ չի պահում իր ձևը, կարող եք ամրացնել փայտիկով։

_Կարելի է ընտրել երկու տարբերակ՝

_Կամ տապակել  տապակի մեջ կարագով:

_Կամ բուսական յուղը նախապես խառնել տարբեր համեմունքների հետ, քսել մսի վրա, որը շարվել է կաղապարի մեջ և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 40 րոպե։

Հավի ռուլետիկներ ջեռոցում

Այսպիսի շքեղ նախուտեստը կարելի է մատուցել տարբեր կողմնակի ուտեստների և աղցանների հետ։

Չմոռանաք պատրաստել մանանեխով և մայոնեզով սոուս։ Միսն էլ ավելի նուրբ դարձնելու համար մարինադի համար կարող եք մանանեխ վերցնել:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավով ռուլետ. Պարզ արագ և գեղեցիկ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք