Հավով հունական աղցան. Դասական բաղադրատոմս

հունական աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հավով հունական աղցան. Դասական բաղադրատոմս, սա խոհարարական ժանրի գլուխգործոց է: Շատերի կողմից սիրված աղցան` համեղ բաղադրիչներով, որոնք լավ են համադրվում միասին:

Թեթև նախուտեստ որը կգոհացնի բոլորին: Այս աղցանի խոհարարական բաղադրատոմսը նախատեսված է վեց մարդու համար: Եվ սա նշանակում է, որ բավարար ամբողջ ընտանիքի ընթրիքի համար: Այս աղցանը շատ լավ է մատուցել չոր կարմիր հունական գինիով:

Եթե ​​դուք երբևէ փորձեք այս աղցանը, ապա անմիջապես կսիրահարվեք դրան:

հունական աղցան

Հավով հունական աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Քացախ 2 ճաշի գդալ
  • Կանաչ սոխ 80 գր
  • Ձիթապտուղ 50 գր
  • Բալի լոլիկ 5 հատ
  • Հավի կրծքամիս 700 գր
  • Սալաթ 65 գր
  • Սամիթ 60 գր
  • Ֆետա պանիր 200 գր
  • Ձիթապտղի յուղ 60 գր
  • Սոճու ընկույզ 50 գր
  • Աղ ըստ համտեսի
  • Աղացած սև պղպեղ ըստ համտեսի

հունական աղցան

Հավով հունական աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Խաշել հավի կրծքամիսը: Կաթսայի մեջ լցնել եռացրած ջուր, մեջը գցել միսը: Եփել միջին ջերմության վրա 15 րոպե, մինչև պատրաստ լինի: Հավի միսը հանել արգանակից, սառչելուց հետո կտրատել մանր կտորներով:
  2. Լվանալ և մանրացնել սոխը:
  3. Ֆետա պանիրը կտրատել փոքր խորանարդիկներով:
  4. Խորը ամանի մեջ լցնել հավ, սոխ, պանիր և սոճու ընկույզ: Չերի լոլիկն ավելացնել աղցանին, կտրելով երկու մասի:
  5. Հաջորդը, ավելացնել կորիահան արված և օղակներով կտրատած ձիթապտուղները:
  6. Վերջում ավելացնել մանր կտրտած սալաթի տերևները:
  7. Առանձին ամանի մեջ խառնել յուղը, քացախը, աղը և պղպեղը: Յուղը և քացախը շատ դժվար է խառնել, քանի որ դրանք տարբեր խտություններ ունեն: Հետեւաբար, խառնուրդը կարող եք մի փոքր հարել:
  8. Աղցանի բաղադրիչնեերը լավ խառնել և համեմել յուղի և քացախի սոուսով: Որոշ դեպքերում քացախը կարող է փոխարինվել կիտրոնի հյութով:

հունական աղցան

Պատրաստի աղցանի վրա ցանել կտրատած սամիթ և կանաչ սոխ: Երբ աղցանը ներծծվի որոշ ժամանակ, այն կդառնա նույնիսկ ավելի համեղ, քան թարմ:

Հավով հունական աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք