Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Հյութեղ, փափուկ կոտլետները կփոխարինեն ցանկացած մսային ուտեստի

Ձկան կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Հյութեղ, փափուկ կոտլետները կփոխարինեն ցանկացած մսային ուտեստի

Ըստ բժիշկների առաջարկությունների, մեր առօրյայում ծովամթերք պարունակող ուտեստները պետք է սննդակարգում ներառվեն առնվազն շաբաթը երկու անգամ:

Այս բաղադրատոմսը ընտանիքի անդամների մոտ լավ սննդի հանդեպ սեր սերմանելու ամենադյուրին ճանապարհն է:

Ձկան կոտլետներ

Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սպիտակ ձկան միս 400 գ
  • Բրինձ 70 գ
  • Չորահաց 1 ճաշի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Սամիթ 20 գ
  • Մաղադանոս 20 գ
  • Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
  • Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
  • Ցորենի ալյուր 3 ճաշի գդալ

Ձկան կոտլետներ

Ձկան կոտլետներ

Ձկան կոտլետներ առանց ձվի. Պատրաստման եղանակը

  1. Բրինձը եփել մինչև պատրաստ լինի: Այդ ընթացքում ձկան միսն անցկացնել մսաղացով, ավելի լավ կլինի` նույնիսկ երկու անգամ: Այս կերպ կարող եք վստահ լինել, որ ոսկորներ չեք մնա:
  2. Դրանից հետո աղացած մսին ավելացնել բրինձը և չորահացի փշրանքները, խառնել:
  3. Ըստ ճաշակի ավելացնել կտրատած կանաչիները, աղ և պղպեղ անել: Խառնեք և համոզվեք, որ աղացած միսը շատ ջրալի չէ: Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ավելացնել չորահացի փշուրներ:
  4. Ձևավորել խառնուրդից խոշոր գնդերի և դրանք տապակել յուղով նախապես տաքացրած թավայի մեջ, թույլ սեղմելով: Տապակել երկու կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Ձկան կոտլետներ

Եթե ​​ավելի շատ սիրում եք այս կոտլետները ձվով, ապա այս քանակի բաղադրիչների քանակի համար միայն մեկը կբավարարի:

Ցանկացած ձուկ հարմար է այս կոտլետին, իսկ թթվասերը հեշտությամբ կարելի է փոխարինել տնական մայոնեզով:

Մատուցեք տաք կոտլետները տնական մայոնեզով կամ ձեր սիրած սոուսով:

Ձկան կոտլետներն առանց ձվի պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լավաշով ռուլետ լցոնած ձկով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք