Ձվով երշիկ. Ահա, թե ինչպես է պատրաստվում ամենապարզ ձվային նախուտեստը

Ձվով երշիկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Ձվով երշիկ. Ահա, թե ինչպես է պատրաստվում ամենապարզ ձվային նախուտեստը

Սա լիարժեք նախուտեստ երշիկ է, որը բուտերբրոդի նման մատուցելը մեղք չէ:

Դրա մեջ ամենալավն այն է, որ այն բացարձակ դիետիկ է: Իսկ համի համար կարող եք ընտրել ցանկացած համեմունքներ և կանաչիներ: Հարմար կլինեն սխտորի փոշին, կծու պղպեղը և նույնիսկ պապրիկան: Ի տարբերություն լցոնված ձվերի, նման ուտեստը չի չորանում և կարող է պահպանվել մի քանի օր:

Ձվով երշիկ

Ձվով երշիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 3 հատ
  • Սև պղպեղ (աղացած) ՝ ըստ ճաշակի
  • Կարրի՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ ՝ ըստ ճաշակի

Ձվով երշիկ

Ձվով երշիկ

Ձվով երշիկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Պինդ խաշել ձվերը: Դրա համար ջրի եռալուց հետո 10 րոպեն բավական կլինի: Այնուհետև սառեցնել և կեղևազերծել:
  2. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Սպիտակուցները մանր խորանարդներով կտրել, դեղնուցները պատառաքաղով լավ տրորել, դրանց վրա ավելացնել աղ, պղպեղ, կարրի:
  3. Դրանից հետո սպիտակուցները խառնել դեղնուցների հետ, լցնել պլաստիկե թաղանթի կամ փայլաթիթեղի վրա և զգուշորեն ձևավորել ամուր երշիկ:
  4. Դնել ձվի երշիկը շոգեկաթսայի մեջ և եփել 15 րոպե ուժեղ կրակի վրա:

Եթե ​​այդպիսի կաթսա չունեք, օգտագործեք հերմետիկ թխելու տոպրակ և խաշեք երշիկը եռացող ջրի մեջ: Ապա թող այն ամբողջովին սառչի:

Ձվով երշիկ

Գերազանց ուտեստ է ինչպես տոնի, այնպես էլ ամեն օրվա համար: Խորհուրդ ենք տալիս այն մատուցել հացով և փափուկ պանրով:

Ձվով երշիկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Արագ նախաճաշ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք