Ճակնդեղը կորեական ոճով. Ասիական այս աղցանը շատ է տարբերվում այն ​​ամենից ինչ մենք սովորաբար պատրաստում ենք

Ճակնդեղը կորեական ոճով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Առաջարկում ենք պատրաստել Ճակնդեղը կորեական ոճով՝ փափուկ, խրթխրթան և բուրավետ ճակնդեղ է, որը կարելի է համադրել այլ բանջարեղենի հետ:

Ճակնդեղով բաղադրատոմսերը մեծ ժողովրդականություն են ձեռք բերել Ասիայում:

Զարմանալի չէ, որ ճապոնացիներն այդքան հետաքրքրված են այս բանջարեղենով: Ասիացիները սիրում են առողջ սնունդ, նրանք հաճախ բանջարեղենն ու մրգերը համադրում են տարբեր աղանդերի և արագ սննդի հետ։ Թերևս սրանով է բացատրվում այն ​​փաստը, որ ճապոնացիները բոլորից երկարակյաց են մեր մոլորակի վրա:

Ճակնդեղը, բացի հիվանդությունները վերացնելուց, մաշկին հաղորդում է առաձգականություն, երիտասարդացնում և պայքարում է օրգանիզմի թունավոր նյութերի դեմ։

Փորձենք ճակնդեղ պատրաստել ասիական բաղադրատոմսերից մեկի համաձայն։

Ճակնդեղը կորեական ոճով

Ճակնդեղը կորեական ոճով. Բաղադրիչները

_ճակնդեղ — 1 կգ

_կծու կարմիր պղպեղ — 1 թեյի գդալ

_բուսական յուղ — 150 մլ

_համեմ — 2 թեյի գդալ

_քացախ 9% — 70 մլ

_սխտոր — 6 պճեղ

_շաքարավազ — 3 ճաշի գդալ

_աղ — 1,5 թեյի գդալ

Ճակնդեղը կորեական ոճով

Ճակնդեղը կորեական ոճով. Պատրաստման եղանակը

_Ճակնդեղները մաքրում ենք, մանրացնում կորեական կամ սովորական քերիչի խոշոր ատամներով վրա։

_Լցնել ջուրը մեծ կաթսայի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։

_Ճակնդեղը տեղափոխում ենք ավելի փոքր կաթսայի մեջ։ Ճակնդեղին ավելացնում ենք ճզմած սխտորի պճեղները, քացախը, շաքարավազը և աղը։

_Ճակնդեղը մանրակրկիտ խառնել կաթսայի մեջ և դնել եռացող ջրի վրա՝ ստեղծելով ջրային բաղնիք: Այսպես ճակնդեղը եփել կես ժամ։

_Ճակնդեղը եփելու ավարտից 10 րոպե առաջ տապակի մեջ տաքացնում ենք բուսայուղը։

_Ճակնդեղին ավելացնել կարմիր կծու պղպեղ և համեմ, լցնել տաք ձեթը։

_Խառնել ճակնդեղը ձեթի հետ, ծածկել կափարիչով և մեկ օրով դնել սառնարանը։

Ճակնդեղը կորեական ոճով

Այս բաղադրատոմսի առավելությունն այն է, որ այն կարելի է պատրաստել մատուցելուց մի քանի օր առաջ, և որքան երկար է ճակնդեղը մնում մարինադի մեջ, այնքան ավելի համեղ է դառնում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կորեական գազար

Խնդրում ենք Գնահատեք