Ճակնդեղով աջիկա. Անուշաբույր, համեղ նախուտեստ

Ճակնդեղով աջիկա Պահածոներ

Ճակնդեղով աջիկա. Անուշաբույր, համեղ նախուտեստ: Սովորական իմաստով, աջիկան աղացած բանջարեղենի և կծու համեմունքների ընտիր խառնուրդ է: Սոուսը մատուցվում է մսի հետ, երբեմն աջիկան օգտագործվում է որպես մարինադ այլ ուտեստների պատրաստման ժամանակ:

Մենք առաջարկում ենք այս համեղ նախուտեստի նոր տարբերակ. Եկեք եփենք աջիկան այս անգամ  ճակնդեղով: Այս բանջարեղենը լավ է համակցվում մսի հետ և նույնիսկ ավելացվում է շվեդական կոտլետներին: Ճակնդեղի սոուսը ոչ միայն ախորժելի գույն ունի, այլև անզուգական հատկություն` ծանոթ մսամթերքի համը բացահայտելու համար: Ձմռան համար նախատեսված աջիկայի բոլոր բաղադրատոմսերից այս մեկն իրավամբ արժանի է առաջին տեղին:

Ճակնդեղով աջիկա

Ճակնդեղով աջիկա. Բաղադրությունը

  • Ճակնդեղ 2 կգ
  • Լոլիկ 3 կգ
  • Բուլղարական պղպեղ 12 հատ
  • Սխտոր 3 հատ
  • Չիլի պղպեղ 10 հատ
  • Արևածաղկի ձեթ 0,5 բաժակ
  • Քացախ 0,5 բաժակ
  • Շաքար 3 բաժակ
  • Աղ` ըստ ճաշակի

Ճակնդեղով աջիկա

Ճակնդեղով աջիկա. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ և չորացնել բոլոր բաղադրիչները: Մաքրել ճակնդեղը և սխտորը: Կտրել բանջարեղենը կտորներով, որոնք կարելի է հարմարավետորեն անցնել մսաղացով:
  2. Բանջարեղենը մանր կտրատել, ավելացնել յուղը, 9% քացախը, շաքարն ու աղը: 40 րոպե եփել, այնուհետև լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ, փակել կափարիչներով, շրջել գլխիվայր, փաթաթել և թող սառչի մառանում պահելուց առաջ:

Կախված բանջարեղենի հյութեղությունից` ստացվում է մեկ լիտրանոց 8 բանկա աջիկա: Ձմռանը դուք ինքներդ ձեզ շնորհակալություն կհայտնեք այս պահածոն պատրաստելու համար, այնպես որ անպայման պահպանեք այս բաղադրատոմսը, պետք կգա:

Ճակնդեղով աջիկա

Ճակնդեղով աջիկան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Նոր Բաղադրիչով Յուրահատուկ Համեղ Վինեգրետ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք