Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Արագ թխվող, մատչելի ու պարզ խմորեղեն

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Արագ թխվող, մատչելի ու պարզ խմորեղեն

Մայոնեզով արագ և շատ համեղ թխվածքաբլիթները ստացվում են շատ եթերային և թեթև: Դուք կարող եք թխել ինչպես ամռանը, այնպես էլ ձմռանը: Դրանք շատ հեշտ են պատրաստվում, առանց ավելորդ խնդիրների:

Բաղադրիչները շատ պարզ են. զարմանալին միայն մայոնեզն է, պետք են միայն մարգարին և ալյուր: Բաղադրության մեջ ձու չկա: Համեղ է, անպայման փորձեք:

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Պահանջվող մթերքներ

  • Մայոնեզ — 200 գր
  • մարգարին — 200 գր
  • շաքար — 1 բաժակ + ըստ ցանկության՝ շաղ տալու համար
  • վանիլին — 1 պտղունց
  • ալյուր (որպեսզի խմորը պինդ լինի)

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Հալեցնել մարգարինը:
  2. Մայոնեզը հարել շաքարով, ավելացնել հալված մարգարինը, վանիլինը, խառնել:
  3. Աստիճանաբար ավելացնելով ալյուր, խմորը հունցել, այն պետք է լինի բավականին պինդ:
  4. Մինչ ջեռոցը տաքանում է, ձևավորեք թխվածքաբլիթները: Դա անելու համար խմորի մի կտորը գրտնակում ենք բարակ շերտով, ձեռքերով մի փոքր սեղմում ենք այն և կտրում համապատասխան կտորներով:
  5. Ընկղմեք դրանք շաքարի մեջ(եթե ուզում եք) և դրեք ջեռոցի տապակի վրա, որը ծածկված է յուղաթղթով:
  6. Թխել 200 ° C տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:

Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ

Թեյի համար թխվածքաբլիթ պատրաստելը շատ հեշտ է և արագ:

Մայոնեզով թխվածքաբլիթները պատրաստ են:

Մաղթում ենք ձեզ բարի ախորժակ և միշտ սպասում մեր էջում:

Տեսանյութ

Այսինգով թխվածքաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք