Արագ մարինացված շամպինիոններ. Այսպես պատրաստելով սունկը հաջորդ օրը արդեն կարող եք փորձել

մարինացված շամպինիոններ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե ​​դուք սիրում եք մարինացված շամպինիոններ, բայց չեք սիրում պատրաստել և երկար սպասել, ապա այս բաղադրատոմսը ձեզ համար է։

Շատերի սիրելի սունկը շամպինիոններն են։ Դրանցից պատրաստված ուտեստները, բացի անհավատալի համ ունենալուց, նաև լավ են ազդում օրգանիզմի վրա։

մարինացված շամպինիոններ

Շամպինիոնները հարուստ են սպիտակուցներով, շատ լավ են մարսվում։ Բացի այդ, այս սնկերը պարունակում են բիոտին, լենոլիկ և պանտենոլաթթու, տարբեր վիտամիններ և հանքանյութեր: Շամպինիոնների ցածր կալորիականությունը թույլ է տալիս դրանք ուտել այն մարդկանց, ովքեր ցանկանում են նիհարել:

Եվ ամենակարևորը՝ շամպինիոնները շատ ախորժելի են:

մարինացված շամպինիոններ

Մարինացված շամպինիոններ. Բաղադրիչներ

_Շամպինիոններ 500 գ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Ջուր 1լ

_Քացախ 80 մլ

_Դափնու տերև 1 հատ

_Սև պղպեղ (ոլոռ) 5 հատ

_Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_Աղ 1,5 թեյի գդալ

_Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ

_Սուսամբար 2 պտղունց

մարինացված շամպինիոններ
Մարինացված շամպինիոններ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել սունկը և լվանալ։ Այնուհետև դրանք 5 րոպե խաշել թույլ աղած ջրի մեջ։

_Սունկը քամել քամոցով։

_Պատրաստել մարինադը. Կաթսայի մեջ ջուր լցնել, ավելացնել դափնու տերև, սև պղպեղի հատիկներ և չորացրած սուսամբար։

_Հասցնել եռման աստիճանի։ Ավելացնել քացախ և բուսական յուղ։ Աղ անել ըստ ճաշակի։

_Եթե ​​սունկը մեծ է, մանր կտրատեք, իսկ մանր սնկերն ավելի լավ է ամբողջական թողնել:

_Լցնել դրանք խորը տարայի մեջ, ավելացնել խորանարդիկներով կտրատած բուլղարական պղպեղը, մանր կտրատած սոխը և սխտորը։

_Լցնել տաք մարինադը ամանի մեջ և ծածկել կափարիչով։ Թող սառչի։

_Այնուհետև 12 ժամով սունկը դրեք սառնարանում։

մարինացված շամպինիոններ
Կարճ ժամանակ անց թթու շամպինիոնները պատրաստ կլինեն։ Նրանք աներևակայելի համեղ են և կուտվեն մի ակնթարթում։ Եթե ​​շատ եք պատրաստել, ապա անպայման պահեք դրանք սառնարանում։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք