Մարինացված վարունգ. Մեղրով և մանանեխով անուշահոտ թթուն խորովածի լավագույն նախուտեստն է որ կարող եք պատկերացնել

Մարինացված վարունգ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Խրթխրթան և համեղ Մարինացված վարունգ մատուցեք ընտանեկան ընթրիքին կամ բնության գրկում հավաքույթի գնալիս:

Պատրաստեք այս վարունգը որպես համեղ նախուտեստ՝ խորոված կամ տապակած մսի համար։ Հարազատները անպայման կգնահատեն նրա կծու համը։

Այս բանջարեղենային նախուտեստը անզուգական դարձնելու համար պետք է ճիշտ մարինադ պատրաստել։ Դա անելու համար մաքուր ջրին ավելացրեք արևածաղկի ձեթ և սեղանի քացախ: Ստացված խառնուրդին ավելացնել սխտոր, մեղր, մանանեխի սերմեր և աղ: Այսպիսով անուշահոտ մարինադը պատրաստ է:

Մարինացված վարունգ

Մարինացված վարունգ. Բաղադրիչներ

_Վարունգ 500 գ

_Աղ 1 ճաշի գդալ

_Սամիթ 40 գ

_Ջուր 25 մլ

_Չիլի պղպեղ 1 հատ

_Արևածաղկի ձեթ 25 մլ

_Մեղր 1 ճաշի գդալ

_Դիժոնի մանանեխ 1 ճաշի գդալ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Քացախ 1 ճաշի գդալ

Մարինացված վարունգ Մարինացված վարունգ

Մարինացված վարունգ. Պատրաստման եղանակը

_Վարունգը մանրակրկիտ լվանալ և կտրել դրանք հաստ շերտերով:

_Սամիթը լվանալ, մանր կտրատել։

_Մաքրել սխտորը, ճզմել մամլիչով:

_Կարմիր կծու պղպեղը մանր օղակներով կտրատել։

_Խորը ամանի մեջ խառնել կտրատած ու մանրացված բաղադրիչները:

_Ավելացնել ջուր և արևածաղկի ձեթ, ամեն ինչ լավ խառնել։

_Ավելացնել քացախ 9%-ոց, մանանեխի հատիկներ և մեղր: Աղ ավելացնել, բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

_Ծածկել ամանը սննդի թաղանթով: Վարունգները թողնել 1,5–2 ժամ սենյակային ջերմաստիճանում՝ այդ ընթացքում երեք անգամ խառնելով։

_Ապագա խորտիկով տարան դնել սառնարանում 2 ժամով։

Մարինացված վարունգ

Նման արագ մարինացված վարունգի պարզ բաղադրատոմսը կարող է հաճախ օգնել ձեզ: Այս փխրուն խորտիկը հիանալի գաղափար է տարբեր առիթների համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան բրոկոլիով

Խնդրում ենք Գնահատեք