Մարինացված վարունգ. Անուշաբույր խրթխրթան թթու

Մարինացված վարունգ Պահածոներ

Ինչպես պատրաստել թույլ մարինացված վարունգ, որը շատ պարզ է պատրաստվում: Սա տարիների ընթացքում ապացուցված բաղադրատոմս է:

Նման եղանակով աղ արած վարունգները փխրուն են, բուրավետ, շատ համեղ և մի փոքր կծու:

Մարինացված վարունգ

Մարինացված վարունգ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Վարունգ 1,3 կգ

_Ջուր 800 մլ

_Աղ 1,5 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Կիտրոնի հյութ 3-4 ճաշի գդալ

_Կանաչի ըստ ճաշակի

_Դափնու տերև 2 հատ

_Պղպեղի հատիկներ 8 հատ

Մարինացված վարունգ

Մարինացված վարունգ. Պատրաստման եղանակը

_Այսքան մթերքներից ստացվում է 1 լիտրանոց 2 բանկա։

_Վարունգը լավ լվանալ։

_Բանկաները նույնպես պետք է լինեն մաքուր և չոր:

_Դասավորել բոլոր համեմունքներն ու կանաչիներն ըստ ճաշակի՝ սամիթ, մաղադանոս, հաղարջի և ծովաբողկի տերևներ, ճյուղեր:

_Կտրել վարունգի պոչերը և ամուր սեղմված դնել բանկաների մեջ։

_Աղաջրի համար ջրի մեջ լցնել աղը և շաքարավազը, հասցնել եռման աստիճանի, եռացնել մի քանի րոպե և վերցնել կրակից։

_Կիտրոնի հյութը լցնել աղաջրի մեջ, խառնել։

_Տաք մարինադը լցնել բանկաների մեջ, ծածկել կափարիչներով և թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 12 ժամ։

_Երեկոյան կարելի է վարունգը պատրաստել, թողնել, որ ամբողջ գիշեր սառչեն, ապա բանկաները դնել սառնարանում։

_Վարունգները շատ լավ սառչելուց հետո մոտ 3-4 ժամ հետո կարող եք դրանք փորձել և մատուցել սեղանին:

Մարինացված վարունգ

Այսպիսի վարունգները երկար են պահվում, բայց դրանք միշտ արագ են ուտվում, և պետք է նոր խմբաքանակ պատրաստել։ Փորձեք այս բաղադրատոմսով պատրաստել թույլ աղ արած վարունգ և այն ձեզ անպայման դուր կգա։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բրոկոլի ենք թթու դնում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք