Մեխիկանո սոուս. Փակեք թեկուզ 100 բանկա, ոչինչ չի մնա մինչև գարուն

Մեխիկանո սոուս Պահածոներ

Մեխիկանո սոուս. Լավագույն պահածոն ձմռան համար:

Սալորի սոուսը հիանալի հավելում կլինի ցանկացած մսի նախուտեստների համար: Սոուսը բուրավետ է, թանձր, չափավոր կծու, վառ սխտորի բույրով, կծուությունն ու քաղցրությունը հավասարակշռված են:

Մեխիկանո սոուս

Մեխիկանո սոուս. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

_ սալոր 2 կգ

_ քաղցր պղպեղ 1 կգ

_ կծու պղպեղ 6-8 հատ

_ սխտոր 5 գլուխ

_ քացախ 9% 150 մլ

_ շաքարավազ 400 գ

_ աղ 3 ճաշի գդալ

_ շաքարավազ 400 գ

_ բուսական յուղ 150 մլ

_ տոմատի մածուկ 500 գ

Մեխիկանո սոուս

Մեխիկանո սոուս. Պատրաստման եղանակը

_ Ընտրել հասած, բուրավետ սալոր, կարող եք վերցնել հունգարական տեսակը: Սալորը լվանալ և աղալ մսաղացով։

_ Կտրատել քաղցր և կծու պղպեղը, սխտորը, լցնել առանձին ամանի մեջ։

_ Սալորն ու քաղցր պղպեղը դնել կրակին և եփել 30 րոպե։

_ Ավելացնել կծու պղպեղը և սխտորը, աղ և շաքար, բուսական յուղ և տոմատի մածուկ։

_ Խառնել և եփել 20 րոպե, երբեմն խառնելով:

_ Ստերիլիզացնել բանկաները և կափարիչները:

_ Սոուսի մեջ լցնել քացախը, եփել 4 րոպե։

_ Պատրաստի սոուսը լցնել բանկաների մեջ, փակել կափարիչները և թողնել սառչի։

Պահել պահարանում կամ նկուղում։

Մեխիկանո սոուս

Թանձր և բուրավետ, քաղցր ու կծու անթերի հավասարակշռված համով, այն հիանալի համադրվում է տարբեր ուտեստների հետ: Դուք նույնիսկ կարող եք դրա մեջ միսը մարինացնել և թխել ջեռոցում։

Սոուսը պատրաստելիս կարող եք ինքներդ կարգավորել համեմունքների քանակը այն ավելի կծու կամ քաղցր անելու համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ սոուս մսային ուտեստների համար

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք