Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Արևի համով թխվածքաբլիթներ, որոնք նախաճաշի հրաշալի տարբերակ են

Մեղրաբլիթներ թթվասերով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Արևի համով թխվածքաբլիթներ, որոնք նախաճաշի հրաշալի տարբերակ են

Թթվասերով թխվածքաբլիթները շատ փափուկ և քնքուշ են: Նրանց համը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի: Նման  բլիթներ պատրաստելը արագ և հեշտ է, իսկ համը կուրախացնի ձեզ և ձեր սիրելիներին:

Ես սրանք վաղուց էի պատրաստում, այնպես որ հիանալի գիտեմ, թե ինչ արդյունք է լինում, և սիրով կկիսվեմ ձեզ հետ այս բաղադրատոմսով:

Մեղրաբլիթներ թթվասերով

Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Գլազուր

  • Շաքարի փոշի 100 գ
  • Սպիտակուց 1 հատ

Խմոր

  • Ձու 1 հատ
  • Ցածր յուղայնությամբ թթվասեր 200 գ
  • Ալյուր 400 գ
  • Վանիլային շաքար 1 փաթեթ
  • Փխրեցուցիչ 2 թեյի գդալ
  • Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
  • Մի պտղունց աղ
  • Շաքար 100 գ

Մեղրաբլիթներ թթվասերով

Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Սկզբի համար խորը ամանի մեջ հարեք ձուն մինչև փրփրելը:
  2. Թթվասերին ավելացնել փխրեցուցիչ և աղ, և լցնել ձվի խառնուրդի մեջ: Մանրակրկիտ խառնել:
  3. Աստիճանաբար լցնել ալյուրը (անհրաժեշտ է մաղել), լցնել բուսական յուղը և խմոր հունցել, այն պետք է փափուկ լինի: Խմորը կես ժամ թողնել սառնարանում:
  4. Սեղանին ալյուր ցանել և 1 սմ հաստությամբ գրտնակել խմորի շերտը, դրանից կտրել շրջանակներ՝ օգտագործելով ձև կամ բաժակ:
  5. Ծածկել ջեռոցի տապակը յուղաթղթով, վրան դրեք շրջանակները:
  6. Թխել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույնը: Դրանից հետո ջեռոցից հանել թխվածքաբլիթները և թող սառչեն:
  7. Մինչ բլիթները սառչում են, պատրաստեք գլազուրը. դրա համար բլենդերով հարել սպիտակուցը շաքարի փոշու հետ, մի քանի րոպե պետք է հարել, որպեսզի գլազուրը մածուցիկ դառնա:
  8. Լցնել գլազուրը բլիթների վրա և թողնել, որ չորանա:

Մեղրաբլիթներ թթվասերով

Մեղրաբլիթները թթվասերով պատրաստ են: Ուղղակի հրաշք է, ոչ թե հասարակ բաղադրատոմս: Համը պարզապես հաճելի է: Մի բաժակ կաթով այս թխվածքաբլիթները կհագեցնեն ձեզ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք