Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Արևի համով թխվածքաբլիթներ, որոնք նախաճաշի հրաշալի տարբերակ են
Թթվասերով թխվածքաբլիթները շատ փափուկ և քնքուշ են: Նրանց համը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի: Նման բլիթներ պատրաստելը արագ և հեշտ է, իսկ համը կուրախացնի ձեզ և ձեր սիրելիներին:
Ես սրանք վաղուց էի պատրաստում, այնպես որ հիանալի գիտեմ, թե ինչ արդյունք է լինում, և սիրով կկիսվեմ ձեզ հետ այս բաղադրատոմսով:
Содержание
Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Գլազուր
- Շաքարի փոշի 100 գ
- Սպիտակուց 1 հատ
Խմոր
- Ձու 1 հատ
- Ցածր յուղայնությամբ թթվասեր 200 գ
- Ալյուր 400 գ
- Վանիլային շաքար 1 փաթեթ
- Փխրեցուցիչ 2 թեյի գդալ
- Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
- Մի պտղունց աղ
- Շաքար 100 գ
Մեղրաբլիթներ թթվասերով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Սկզբի համար խորը ամանի մեջ հարեք ձուն մինչև փրփրելը:
- Թթվասերին ավելացնել փխրեցուցիչ և աղ, և լցնել ձվի խառնուրդի մեջ: Մանրակրկիտ խառնել:
- Աստիճանաբար լցնել ալյուրը (անհրաժեշտ է մաղել), լցնել բուսական յուղը և խմոր հունցել, այն պետք է փափուկ լինի: Խմորը կես ժամ թողնել սառնարանում:
- Սեղանին ալյուր ցանել և 1 սմ հաստությամբ գրտնակել խմորի շերտը, դրանից կտրել շրջանակներ՝ օգտագործելով ձև կամ բաժակ:
- Ծածկել ջեռոցի տապակը յուղաթղթով, վրան դրեք շրջանակները:
- Թխել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույնը: Դրանից հետո ջեռոցից հանել թխվածքաբլիթները և թող սառչեն:
- Մինչ բլիթները սառչում են, պատրաստեք գլազուրը. դրա համար բլենդերով հարել սպիտակուցը շաքարի փոշու հետ, մի քանի րոպե պետք է հարել, որպեսզի գլազուրը մածուցիկ դառնա:
- Լցնել գլազուրը բլիթների վրա և թողնել, որ չորանա:
Մեղրաբլիթները թթվասերով պատրաստ են: Ուղղակի հրաշք է, ոչ թե հասարակ բաղադրատոմս: Համը պարզապես հաճելի է: Մի բաժակ կաթով այս թխվածքաբլիթները կհագեցնեն ձեզ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Մեղրով թխվածքաբլիթներ
Facebook Comments