Այս Մինի պիցցա ռուլետների բաղադրատոմսին կարող եք ավելացնել կտրատած լոլիկ և բուլղարական պղպեղ՝ բանջարեղենն ավելի հարուստ կդարձնի ուտեստը: Այնուամենայնիվ, նույնիսկ առանց լրացուցիչ մթերքների, ռուլետները համեղ են և հագեցնող:
Աստիճանաբար սովորական պիցցան արդիականացվեց, ձեռք բերեց մատուցման տարբեր եղանակներ։
Այսօր կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել պիցցայի պարզ փոխարինող տարբերակը տանը:
Մինի պիցցա ռուլետներ. Բաղադրիչները
_լավաշ — 1 հատ
_ձու — 1 հատ
_սամիթ — մի փունջ
_աղ — ½ թեյի գդալ
_պանիր — 100 գ
_կաթ — 50 մլ
_նրբերշիկ — 2 հատ
_մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ
_երշիկ — 100 գ
Մինի պիցցա ռուլետներ. Պատրաստման եղանակը
_Պանիրն ու երշիկը մանրացնել քերիչի խոշոր ատամների վրա։ Սամիթը մանր կտրատել, խառնել պանրի և երշիկի հետ։
_Միջուկին ավելացնել մայոնեզ, աղ և մանրակրկիտ խառնել։
_Լավաշը կտրատել մեծ քառակուսիներով, մակերեսին քսել մայոնեզ։
_Լավաշի մի շերտին քսել միջուկ, վրան դնել լավաշի երկրորդ շերտը կրկին քսել միջուկ ու փաթաթել ռուլետ: Լավաշի 4 շերտերից պետք է ստացվի երկու ռուլետ։
_Ռուլետները թաղանթով փաթաթում ենք, թողնել մնա՝ սոսնձվի:
_Այդ ընթացքում ձուն հարել ամանի մեջ, խառնել կաթի հետ, աղը՝ ըստ ճաշակի։
_Ռուլետները կտրատել փոքր մասերով։
_Տապակը տաքացնել բուսայուղով։ Փոքր ռուլետները թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ և դրեք տապակի մեջ։
_Մարմանդ կրակի վրա տապակել ռուլետները երկու բաց կողմերից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Բարի ախորժակ: