Մինի պիցցա ռուլետներ. Արագ խորտիկը հեշտությամբ կպատրաստեք եթե անսպասելի հյուրեր են գալիս

Մինի պիցցա ռուլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այս Մինի պիցցա ռուլետների բաղադրատոմսին կարող եք ավելացնել կտրատած լոլիկ և բուլղարական պղպեղ՝ բանջարեղենն ավելի հարուստ կդարձնի ուտեստը: Այնուամենայնիվ, նույնիսկ առանց լրացուցիչ մթերքների, ռուլետները համեղ են և հագեցնող:

Աստիճանաբար սովորական պիցցան արդիականացվեց, ձեռք բերեց մատուցման տարբեր եղանակներ։

Այսօր կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել պիցցայի պարզ փոխարինող տարբերակը տանը:

Մինի պիցցա ռուլետներ

Մինի պիցցա ռուլետներ. Բաղադրիչները

_լավաշ — 1 հատ

_ձու — 1 հատ

_սամիթ — մի փունջ

_աղ — ½ թեյի գդալ

_պանիր — 100 գ

_կաթ — 50 մլ

_նրբերշիկ — 2 հատ

_մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ

_երշիկ — 100 գ

Մինի պիցցա ռուլետներ

Մինի պիցցա ռուլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Պանիրն ու երշիկը մանրացնել քերիչի խոշոր ատամների վրա։ Սամիթը մանր կտրատել, խառնել պանրի և երշիկի հետ։

_Միջուկին ավելացնել մայոնեզ, աղ և մանրակրկիտ խառնել։

_Լավաշը կտրատել մեծ քառակուսիներով, մակերեսին քսել մայոնեզ։

_Լավաշի մի շերտին քսել միջուկ, վրան դնել լավաշի երկրորդ շերտը կրկին քսել միջուկ ու փաթաթել ռուլետ: Լավաշի 4 շերտերից պետք է ստացվի երկու ռուլետ։

Մինի պիցցա ռուլետներ

_Ռուլետները թաղանթով փաթաթում ենք, թողնել մնա՝ սոսնձվի:

_Այդ ընթացքում ձուն հարել ամանի մեջ, խառնել կաթի հետ, աղը՝ ըստ ճաշակի։

_Ռուլետները կտրատել փոքր մասերով։

_Տապակը տաքացնել բուսայուղով։ Փոքր ռուլետները թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ և դրեք տապակի մեջ։

_Մարմանդ կրակի վրա տապակել ռուլետները երկու բաց կողմերից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Մինի պիցցա ռուլետներ

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ Լավաշով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք