Մսային բոքոն շամպինիոններով. Այս հագեցնող նախուտեստը կարող է դառնալ ձեր սեղանի զարդը

Մսային բոքոն շամպինիոններով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարող եք հաճախ պատրաստել Մսային բոքոն շամպինիոններով որպես նախուտեստ կամ որպես նախաճաշի հավելում:

Ուտեստի համար կարող եք վերցնել հավի ցանկացած հատված: Կարող եք նաև փորձարկել տարբեր հավելումներ (պանիր, բանջարեղեն կամ այլ սունկ):

Այս ուտեստը պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ցանկացած հացաբուլկեղեն՝ լինի դա սովորական սպիտակ հաց կամ հնացած բոքոն։ Սերուցքի յուղայնությունը նույնպես նշանակություն չունի, 10-15%-ը հարմար կլինի։

Եթե ուտեստներում թարմ սոխի համը ձեզ դուր չի գալիս, ապա բանջարեղենը պետք է մանր կտրատել և մի փոքր տապակել բուսայուղի մեջ։

Մսային բոքոն շամպինիոններով
Մսային բոքոն շամպինիոններով. Բաղադրիչներ

_Հավի կրծքամիս 500 գ

_Շամպինիոններ 200 գ

_Սերուցք 60 գ

_Հաց 50 գ

_Սոխ 1 հատ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

Մսային բոքոն շամպինիոններով Մսային բոքոն շամպինիոններով
Մսային բոքոն շամպինիոններով. Պատրաստման եղանակը

_Սպիտակ հացը կտրատել շերտերով և վրան լցնել սերուցքը, որպեսզի ուռչի։

_Հավի կրծքամիսը մանրացնել մսաղացով կամ բլենդերով։

_Սոխը նույնպես մսի նման մանրացնել։

_Սունկը թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 15 րոպե առանց բուսայուղի։

_Այսպիսով ավելորդ հեղուկը դուրս կգա դրանցից, և պատրաստի ուտեստի մեջ դատարկություններ չեն առաջանա կամ խոնավություն չի լինի:

_Սերուցքի մեջ թրջած հացը ձեռքերով տրորել կամ բլենդերով մանրացնել՝ դարձնել խյուս։ Ավելացնել աղացած միս:

_Այնուհետև զանգվածին ավելացնել պղպեղ, աղ, հավի համեմունքներ և քաղցր աղացած պապրիկա (գեղեցիկ վարդագույն երանգ ստանալու համար):

_Խառնուրդը լավ հունցել բահիկով կամ ձեռքերով:

_Եթե ​​օգտագործում եք ապակյա կամ մետաղյա թխման կաղապար, ապա մակերեսը յուղեք կարագով, եթե սիլիկոն է՝ կարող եք չյուղել:

_Ստացված զանգվածի կեսը լցնել սիլիկոնե կաղապարի մեջ, հարթեցնել այն։

_Այնուհետև սունկը գլուխը ցած դրեք՝ թեթև սեղմելով։ Ծածկել միջուկի երկրորդ կեսով և զգուշորեն հարթեցնել։

_Ուտեստը թխել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե։

Մսային բոքոն շամպինիոններով

Եփելուց հետո ուտեստը պետք է սառչի։ Հակառակ դեպքում այն ​​լավ չի պահի իր ձեւը կտրելիս։
Ցանկության դեպքում պատրաստ լինելուց 5 րոպե առաջ կարող եք զարդարել քերած պանրով։

Մսային բոքոն շամպինիոններով

Պատրաստի ուտեստը կարող եք պահել մինչև 4 օր փայլաթիթեղի կամ հերմետիկ տարայի մեջ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ժուլիեն

Խնդրում ենք Գնահատեք