Մսի նմանվող սմբուկ. Ձմռանը դրանք հաճույքով են ուտվում
Այս սմբուկները կատարյալ հավելում են ցանկացած ճաշատեսակի համար: Օրինակ՝ շատ համեղ է տապակած կարտոֆիլով կամ պյուրեով, գյուղական ոճով ջեռեփուկների հետ:
Մսի նմանվող սմբուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Սմբուկ 1,5 կգ
_Բուլղարական պղպեղ 3 հատ
_Սխտոր 1 գլուխ
_Բուսական յուղ 60 մլ
_Քացախ 9% 25 մլ
_Շաքարավազ 1,5 ճաշի գդալ
_Աղ 1 ճաշի գդալ
Մսի նմանվող սմբուկ. Պատրաստման եղանակը
_Կտրել սմբուկները ձողերով: Եթե վստահ չեք բանջարեղենի տեսակին, ապա ցանել աղը և թողնել 20 րոպե, որպեսզի աղը հեռացնի դառնությունը: Բայց այսօր նման դառը սմբուկ գրեթե չկա, այնպես որ հանգիստ կարող եք պատրաստել:
_Քաղցր պղպեղն ու սխտորը բլենդերով մանրացնել կտորներով:
_Սմբուկները լցնել եռացրած ջրի մեջ և եռալուց հետո եփել 5 րոպե, քամել քամոցով և թողնել, որ լավ չորանան:
_Սմբուկները խառնել մանրացված բանջարեղենի հետ, ավելացնել քացախ և բուսական յուղ, աղ և շաքար, խառնել, եռման աստիճանի հասցնել և եփել 5 րոպե:
Այժմ տաք աղցանը լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ, փակել կափարիչներով և շրջել: Ծածկոցով փաթաթած թողնել մինչև սառչի:
Սմբուկները պարզապես զարմանալի են, շատ համեղ և ախորժելի բույրով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Յուրահատուկ սմբուկով ուտեստ