Մսի նմանվող սմբուկ. Ձմռանը դրանք հաճույքով են ուտվում

Մսի նմանվող սմբուկ Պահածոներ

Մսի նմանվող սմբուկ. Ձմռանը դրանք հաճույքով են ուտվում

Այս սմբուկները կատարյալ հավելում են ցանկացած ճաշատեսակի համար: Օրինակ՝ շատ համեղ է տապակած կարտոֆիլով կամ պյուրեով, գյուղական ոճով ջեռեփուկների հետ:

Մսի նմանվող սմբուկ

Մսի նմանվող սմբուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սմբուկ 1,5 կգ

_Բուլղարական պղպեղ 3 հատ

_Սխտոր 1 գլուխ

_Բուսական յուղ 60 մլ

_Քացախ 9% 25 մլ

_Շաքարավազ 1,5 ճաշի գդալ

_Աղ 1 ճաշի գդալ

Լցոնված սմբուկ

Մսի նմանվող սմբուկ. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել սմբուկները ձողերով: Եթե ​​վստահ չեք բանջարեղենի տեսակին, ապա ցանել աղը և թողնել 20 րոպե, որպեսզի աղը հեռացնի դառնությունը: Բայց այսօր նման դառը սմբուկ գրեթե չկա, այնպես որ հանգիստ կարող եք պատրաստել:

_Քաղցր պղպեղն ու սխտորը բլենդերով մանրացնել կտորներով:

_Սմբուկները լցնել եռացրած ջրի մեջ և եռալուց հետո եփել 5 րոպե, քամել քամոցով և թողնել, որ լավ չորանան:

_Սմբուկները խառնել մանրացված բանջարեղենի հետ, ավելացնել քացախ և բուսական յուղ, աղ և շաքար, խառնել, եռման աստիճանի հասցնել և եփել 5 րոպե:

Այժմ տաք աղցանը լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ, փակել կափարիչներով և շրջել: Ծածկոցով փաթաթած թողնել մինչև սառչի:

Մսի նմանվող սմբուկ

Սմբուկները պարզապես զարմանալի են, շատ համեղ և ախորժելի բույրով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Յուրահատուկ սմբուկով ուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք