Մսով խիչին. Լցոնած բլիթներ, որոնք առաջին իսկ պատառից կհմայեն ձեզ

Մսով խիչին ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մսով խիչին. Լցոնած բլիթներ, որոնք առաջին իսկ պատառից կհմայեն ձեզ: Այս բլիթները հաճույք կպատճառեն թե տեսքով, թե համով:

Հատկապես հաճելի է այն փաստը, որ դրանք չոր թավայի մեջ տապակվում են առանց յուղի: Ստացվում է շատ հյութալի լցոնում, որը կարելի է լավ համտեսել, իսկ խմորը միայն լրացնում է այն՝ առանց համից շեղելու:

Շատ պարզ բաղադրատոմս՝ աներևակայելի համեղ ուտեստի համար:

Մսով խիչին

Մսով խիչին. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • Ալյուր — 3 բաժակ
  • 0,5 գդալ աղ
  • 0,5 գդալ սոդա
  • 1 ճաշի գդալ փափուկ կարագ
  • կեֆիր — 1 բաժակ
  • Լցոնի համար.
  • աղացած տավարի միս — 600 գրամ
  • աղ / պղպեղ` համտեսելու համար

Մսով խիչինՄսով խիչին

Մսով խիչին. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Ալյուրը մաղել ամանի մեջ, այնտեղ ավելացնել աղ և խմորի սոդ
  2. ա:
  3. Ավելացնել կեֆիր և մի ճաշի գդալ կարագ: Խմորը չպետք է լինի շատ խիտ, բայց խորհուրդ է տրվում հունցել այն առնվազն 10 րոպե:
  4. Տավարի միսը աղալ մսաղացով, ավելացնել աղ, պղպեղ: Ջուր չպետք է ավելացվի:
  5. Այժմ խմորը բաժանեք 4 մասի: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ խմորն ու լցոնը հավասարապես պետք է բաժանվեն: Հետևաբար, մսի զանգվածը նույնպես բաժանվում է 4 մասի:
  6. Վերցրեք խմորի մի մասը, ձգեք այն ձեռքով ՝ ձևավորելով բլիթը: Աղացած միսը դնել խմորի մեջտեղում, իսկ եզրերը քաշեք դեպի կենտրոն՝ պտտելով ծայրերը գնդիկ կազմելով:
  7. Սեղանին ալյուր շաղ տալ և ձեռքերով նրբորեն հարթեցնել բլիթը՝ դրան տալով կլոր ձև:
  8. Այսպես կրկնել ամբողջ խմորով և աղացած մսով:
  9. Թավայի մեջ թխելիս, մի ավելացրեք որևէ յուղ:
  10. Տապակել բլիթները չոր տապակի մեջ մոտ 6-7 րոպե այն մի կողմից մյուսը շրջելով:
  11. Դեռ տաք խիչինների վրա կարագ քսել:

Մսով խիչինները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ նրբաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք