Մսով կոլոլակներ. Կարտոֆիլով պյուրեի հետ միասին սա մեր նախընտրած ճաշն է

Մսով կոլոլակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարտոֆիլի պյուրեով մսով կոլոլակները հագեցնող և պարզ ճաշ և ընթրիք են, որոնք մեզ երբեք չեն հոգնեցնում:

Մսով կոլոլակներ

Մսով կոլոլակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Աղացած միս 800 գր

_Սոխ 1 հատ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Ձու 1 հատ

_Աղ պղպեղ 1 թեյի գդալ

_Փշրանքներ՝ ըստ ճաշակի

Սոուս պատրաստելու համար

_Սոխ 1 հատ

_Ալյուր 1 ճաշի գդալ

_Տոմատի մածուկ 400 գր

_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ

_Մշկընկույզ, աղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Մսով կոլոլակներ

Մսով կոլոլակներ. Պատրաստման եղանակը

_Սոխը և սխտորը մանր կտրատել, խառնել աղացած մսի, աղի, պղպեղի հետ, ավելացնել համեմունքները, ձուն և խառնել:

_Ձևավորել կոլոլակներ, թաթախել հացի փշրանքներում և տապակել թթավայի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույնը:

_Սոուսի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և եփել մոտ 10 րոպե՝ եռալուց հետո:

Խորհուրդ. Եթե տոմատի հյութ կամ թարմ լոլիկ չկա, ապա կարող եք տոմատի մածուկը ջրի մեջ նոսրացնել, և դա հիմք կլինի սոուսի համար:

_Լցնել կոլոլակների վրա սոուսը և եփել թույլ կրակի վրա մոտ 10 — 15 րոպե:

Մսով կոլոլակներ

Մատուցել կարտոֆիլի պյուրեով, բրնձով, մակարոնով և սպագետտիով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կոլոլակով բրնձով փլավ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք