Մսով և կաղամբով կոտլետներ. Երբ ծանոթանաք այս բաղադրատոմսին կհիանաք թե որքան պարզ է ամեն ինչ

Մսով և կաղամբով կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե անսպասելի հյուրեր ունեք, կարող եք պատրաստել Մսով և կաղամբով կոտլետներ: Այն արագ է, բայց միևնույն ժամանակ շատ համեղ։ Մսով այս ուտեստը հյութալի է, բուրավետ և հալչում է բերանում:

Մսով և կաղամբով կոտլետներ

Երբ պատրաստեք այս ուտեստը՝ արդյունքը հաճելի անակնկալ կլինի։ Դրանից հետո այս մսով կոլոլակները ներառված են իմ ամենօրյա խոհարարական գրքում: Ես հաճույքով եմ դրանք պատրաստում, երբ հյուրեր են գալիս։

Մսով և կաղամբով կոտլետներ
Մսով և կաղամբով կոտլետներ. Բաղադրիչներ

_Խոզի միս 600 գ

_Թթու կաղամբ 100 գ

_Սոխ 1 հատ

_Ձու 1 հատ

_Սպիտակաձավար 6 ճաշի գդալ

_Հացի փշրանքներ 100 գ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Պապրիկա՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Մսով և կաղամբով կոտլետներ Մսով և կաղամբով կոտլետներ

Մսով և կաղամբով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Նախ մաքրել սոխը և մանր կտրատել։ Կարող եք նաև մանրացնել բլենդերի մեջ։

_Պատրաստի թթու կաղամբը քամել և դանակով մանրացնել։

_Հիմա անցնենք լցոնմանը։ Կարելի է վերցնել ցանկացած միս՝ կախված եփած ուտեստի ցանկալի յուղայնությունից և հյութալիությունից։

_Միսը մանր աղալ, ավելացնել աղ, պղպեղ և սև պղպեղ, ինչպես նաև մանր կտրատած սոխը։

_Պատրաստի աղացած միսը մանրակրկիտ խառնել կաղամբի հետ։ Վրան ավելացնել սպիտակաձավարը և թողնել 15 րոպե, որպեսզի հացահատիկը ուռչի։

_Այժմ ստացված խառնուրդից ձևավորել օվալաձև երշիկներ։ Յուրաքանչյուրը թաթախել պաքսիմատի մեջ։

_Ստացված երշիկները դնել ձեթով տաքացրած թավայի վրա և տապակել չորս կողմից։ Ժամանակ առ ժամանակ երշիկները շրջել, որ հավասարապես կարմրեն։

_Մատուցելու համար դրեք ափսեի մեջ և զարդարեք կտրատած սամիթով։

Կարող եք նաև պատրաստի ուտեստի վրա ցանել սխտոր և մատուցել կետչուպով։

Մսով և կաղամբով կոտլետներ

Կախված ձեր երևակայությունից՝ մսազանգվածը կարող եք լցոնել։ Օրինակ՝ մի կտոր պանիր և խոզապուխտ, տապակած սունկ կամ թթու վարունգ։

Կաղամբով այս համեղ խողովակները կարելի է ստանալ ամենասովորական մթերքներից։ Եթե ​​հյուրեր ունեք, սա հիանալի հնարավորություն է նրանց հյուրասիրելու նոր համեղ ուտեստով:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

4 Տոլմա

Խնդրում ենք Գնահատեք