Եթե անսպասելի հյուրեր ունեք, կարող եք պատրաստել Մսով և կաղամբով կոտլետներ: Այն արագ է, բայց միևնույն ժամանակ շատ համեղ։ Մսով այս ուտեստը հյութալի է, բուրավետ և հալչում է բերանում:
Երբ պատրաստեք այս ուտեստը՝ արդյունքը հաճելի անակնկալ կլինի։ Դրանից հետո այս մսով կոլոլակները ներառված են իմ ամենօրյա խոհարարական գրքում: Ես հաճույքով եմ դրանք պատրաստում, երբ հյուրեր են գալիս։

Մսով և կաղամբով կոտլետներ. Բաղադրիչներ
_Խոզի միս 600 գ
_Թթու կաղամբ 100 գ
_Սոխ 1 հատ
_Ձու 1 հատ
_Սպիտակաձավար 6 ճաշի գդալ
_Հացի փշրանքներ 100 գ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Պապրիկա՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Մսով և կաղամբով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը
_Նախ մաքրել սոխը և մանր կտրատել։ Կարող եք նաև մանրացնել բլենդերի մեջ։
_Պատրաստի թթու կաղամբը քամել և դանակով մանրացնել։
_Հիմա անցնենք լցոնմանը։ Կարելի է վերցնել ցանկացած միս՝ կախված եփած ուտեստի ցանկալի յուղայնությունից և հյութալիությունից։
_Միսը մանր աղալ, ավելացնել աղ, պղպեղ և սև պղպեղ, ինչպես նաև մանր կտրատած սոխը։
_Պատրաստի աղացած միսը մանրակրկիտ խառնել կաղամբի հետ։ Վրան ավելացնել սպիտակաձավարը և թողնել 15 րոպե, որպեսզի հացահատիկը ուռչի։
_Այժմ ստացված խառնուրդից ձևավորել օվալաձև երշիկներ։ Յուրաքանչյուրը թաթախել պաքսիմատի մեջ։
_Ստացված երշիկները դնել ձեթով տաքացրած թավայի վրա և տապակել չորս կողմից։ Ժամանակ առ ժամանակ երշիկները շրջել, որ հավասարապես կարմրեն։
_Մատուցելու համար դրեք ափսեի մեջ և զարդարեք կտրատած սամիթով։
Կարող եք նաև պատրաստի ուտեստի վրա ցանել սխտոր և մատուցել կետչուպով։
Կախված ձեր երևակայությունից՝ մսազանգվածը կարող եք լցոնել։ Օրինակ՝ մի կտոր պանիր և խոզապուխտ, տապակած սունկ կամ թթու վարունգ։
Կաղամբով այս համեղ խողովակները կարելի է ստանալ ամենասովորական մթերքներից։ Եթե հյուրեր ունեք, սա հիանալի հնարավորություն է նրանց հյուրասիրելու նոր համեղ ուտեստով:
Բարի ախորժակ!
Տեսանյութ
4 Տոլմա