Արագ և քաղցր նախաճաշ կաթնաշոռով. Բոլոր ընկերուհիներս խնդրեցին բաղադրատոմսը երբ փորձեցին այն

նախաճաշ կաթնաշոռով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Արագ և քաղցր նախաճաշ կաթնաշոռով և շատ փափուկ խմորով, որը, ինչպես միջուկը, պարզապես հալչում է բերանում: Այս թխվածքը դուք  կարող եք տանել աշխատավայրում ընդմիջման, կամ տալ երեխաներին դպրոցի նախաճաշիկի համար:

նախաճաշ կաթնաշոռով
Արագ և քաղցր նախաճաշ կաթնաշոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ ալյուր 500 գ

_ փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_ կարագ 120 գ

_ շաքարավազ 100 գ

_ թթվասեր 2 ճաշի գդալ

_ կաթնաշոռ 200 գ

_ սպիտակուց 1 հատ

_ շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_ կարագ 1 ճաշի գդալ

նախաճաշ կաթնաշոռով նախաճաշ կաթնաշոռով
Արագ և քաղցր նախաճաշ կաթնաշոռով. Պատրաստման եղանակը

_ Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի, շաքարավազի հետ և ավելացնել փափկած կարագը և զանգվածը մանրացնել փշրանքների տեսքով։

_ Ավելացնել թթվասեր, հունցել փափուկ խմոր։ Բաժանել 2 մասի, ծածկել ու թողնել 20 րոպե։

_ Միջուկի համար վերցրեք ցանկացած կաթնաշոռ, խառնեք շաքարավազի և սպիտակուցի հետ, զանգվածը հարեք ընկղմվող բլենդերով մինչև հարթ լինի։ Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել վանիլին կամ չորացրած մրգի կտորներ, այլ քաղցր հավելումներ։

_ Սեղանին ալյուր ցանել ու խմորի յուրաքանչյուր մասը բարակ շերտով գրտնակել։

_ Մեկի վրա քսել կաթնաշոռի միջուկ, ծածկել երկրորդով և կտրատել հատվածների։

_ Տեղափոխեք դրանք յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա և քսեք հարած դեղնուց։

_ Թխել 180 աստիճանով մոտ 20-30 րոպե, բայց իրական ժամանակը կախված է ձեր ջեռոցից։

նախաճաշ կաթնաշոռով

Նման թխվածքն իրականում շատ փափուկ և քնքուշ է, անկախ նրանից, թե ինչ միջուկ եք պատրաստում դրա համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք