Նախուտեստ կաթնաշոռով. Արագ և գեղեցիկ աղցան

Նախուտեստ կաթնաշոռով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Նախուտեստ կաթնաշոռով. Պայծառ, ամառային, թարմ և համեղ: Փորձեք այն:

Կարծում ենք, որ իտալական սիրված նախուտեստ կապրեզեին արդեն բոլորը ծանոթ են: Մթերքների ամենապարզ դասական համադրությունը վերածվում է զարմանալիորեն համեղ ուտեստի: Մի օր ես ձեռքիս տակ մոցարելա չունեի և որոշեցի փոքր-ինչ փոխել բնօրինակ բաղադրատոմսը: Այժմ կաթնաշոռով պանրով ​​նախուտեստը պարտադիր է դարձել բոլոր տոների առթիվ:

Իրականում, լոլիկի խորտիկն այնքան պարզ է, որ ամեն օր կարող եք պատրաստել: Ձեզ անհրաժեշտ են ընդամենը մի քանի բանջարեղեն և մի քիչ սերուցքային պանիր: Արդյունքում շատ նրբագեղ ուտեստ է ստացվում:

Նախուտեստ կաթնաշոռով

Նախուտեստ կաթնաշոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լոլիկ 3 հատ

_Կաթնաշոռ պանիր 150 գ

_Թթվասեր 35 գ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Վարունգ 1 հատ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Սամիթ 1 փունջ

_Աղ `ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Նախուտեստ կաթնաշոռով

Նախուտեստ կաթնաշոռով

Նախուտեստ կաթնաշոռով. Պատրաստման եղանակը

_Նախ, եկեք պատրաստենք լցոնումը: Մանր կտրատած սամիթը, թթվասերը, մի քիչ աղ և պղպեղ, մամլիչով անցած սխտորը ավելացնել յուղալի կաթնաշոռային պանրին, լավ հարել:

_Մանր կտրել բուլղարական պղպեղը և վարունգը:

_Լոլիկը կտրել տափօղակների նման, տեղադրել դրանք թղթե սրբիչի վրա և վերևից ծածկել մեկ այլ թղթե սրբիչով:

_Այժմ եկեք նախուտեստը հավաքենք: Դնել պանրի միջուկը լոլիկի վրա, ավելացնել կտրատած վարունգն ու պղպեղը:

_Ձևավորել նախուտեստը սամիթի փոքր ճյուղերով:

Նախուտեստ կաթնաշոռով

Նախուտեստ կաթնաշոռով

Համի ավելացման համար կարող եք օգտագործել անուշաբույր պանիր, արևով չորացրած լոլիկ կամ իտալական համեմունքներ: Սա կօգնի գտնել հիանալի համային համադրություն:

Նախուտեստը կաթնաշոռով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան Ցեզար

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք