Նարնջով աղանդեր. Առանց ժելատինի նուրբ քաղցրավենիքը կարող է հաճելի հավելում լինել համեղ թեյին

Նարնջով աղանդեր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պատրաստենք Նարնջով աղանդեր, որն արտաքինից նման է դոնդողի, բայց ընդհանրապես ժելատին չի պարունակում։ Այստեղ օգտագործվում է եգիպտացորենի օսլա որպես խտացուցիչ:

Այս քաղցրավենիքի համար պետք է նարնջի թարմ հյութ, բայց եթե ​​հնարավորություն չունեք մրգերից հյութ քամելու և որոշել եք այն գնել, ապա ուշադիր ուսումնասիրեք կազմը։ Անորակ արտադրանքը կարող է փչացնել համը։ Ի դեպ, այս աղանդերը հարմար է ինչպես դիետա պահողների, այնպես էլ վեգանների համար։

Նարնջով աղանդեր

Նարնջով աղանդեր. Բաղադրիչներ

_Նարինջ 5–6 հատ

_Մեղր 2-3 ճաշի գդալ

_Եգիպտացորենի օսլա 65 գ

_Կոկոսի փաթիլներ ըստ ճաշակի

Նարնջով աղանդեր Նարնջով աղանդեր

Նարնջով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը

_Նարնջից քամել հյութը։ Պետք է ունենաք մոտավորապես 600 մլ: Դուք կարող եք օգտագործել խանութից գնված նարնջի հյութ, բայց առանց հավելումների:

_Հյութը քամել մաղի միջով, որպեսզի միջուկը հեռացվի, ապա վրան ավելացրեք հեղուկ մեղր։ Մեղրի քանակը կախված է մրգի քաղցրությունից և ձեր նախասիրությունից։

_Ավելացնել օսլան ու հարիչով լավ խառնել։ Դնել թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնելով հասցնել եռման աստիճանի։

_25x15 սմ ուղղանկյուն կաղապարը յուղել բուսայուղով կամ ծածկել թաղանթով։

_Լցնել զանգվածը, բահիկով հարթեցնել և թողնել, որ սառչի։

_Դեսերտը ծածկել թաղանթով և դնել սառնարանում 2-3 ժամ։

_Կաղապարից հանում ենք աղանդերի շերտը և կտրատել մասերի։ Յուրաքանչյուրը թաթախել կոկոսի փաթիլների մեջ։

Նարնջով աղանդեր

Մրգային աղանդերը կարող եք զարդարել անանուխի թարմ տերևներով և հատապտուղներով։

Նրբությունն աներևակայելի քնքուշ է և թեթև։ Նույնիսկ հագեցնող ճաշից հետո դուք կարող եք վայելել մեկ կամ երկու կտոր: Բերանում կմնա թարմացնող ցիտրուսային հետհամ հազիվ նկատելի մեղրի նոտաներով:

Համոզված եմ, որ այն ձեզ դուր կգա:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բանանը ջեռոցում շոկոլադե գլազուրով

Խնդրում ենք Գնահատեք