Նուրբ աղցան. Մեր սեղանի շատ համեղ և եթերային զարդը

Նուրբ աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Նուրբ աղցանը թեթև ու քնքուշ է ստացվում, ամենապարզ և մատչելի մթերքներով այսպիսի հրաշքը պատրաստում են րոպեների ընթացքում։

Նուրբ աղցան

Նուրբ աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սոխ 1 հատ (մարինացնել եռացրած ջրի մեջ, քացախով, աղով և շաքարով)

_Կարտոֆիլ 3 հատ

_Հավի ազդր 2 հատ

_Ձու 4 հատ

_Հալած պանիր 2 հատ

_Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Նուրբ աղցան

Նուրբ աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Սոխը կտրատել և մարինացնել եռման ջրի մեջ, որի մեջ լուծել մի պտղունց աղ և մեկ գդալ շաքար, երկու գդալ սեղանի քացախ։ Մարինացնել 10 րոպե, քամել։

_Հավի միսը եփել աղ արած ջրի մեջ, համեմունքներ ավելացնելով, սառեցնել և կտորներով կտրատել։

_Կարտոֆիլը եփել, սառելուց հետո քերել խոշոր քերիչով։

_Ձվերը եփել և առանձին-առանձին քերել սպիտակուցները և դեղնուցները։

_Քերել հալած պանիրը խոշոր քերիչով։

_Աղցանը կազմել՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա պատրաստել մայոնեզի ցանց:

_Առաջին շերտը կարտոֆիլն է, հետո՝ սոխը, հավի միսը, դեղնուցները, պանիրը և սպիտակուցները:

Նուրբ աղցան

Աղցանը պետք չէ երկար ժամանակ թողնել սառնարանում, մի քանի րոպեն բավարար է։ Եփած միսը կարելի է փոխարինել ապխտած մսով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տոնական շքեղ աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք