Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով. Այս նրբության համը հիշեցնում է տնական հալվա

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով. Այս նրբության համը հիշեցնում է տնական հալվա

Դուք չեք կարող զարմացնել ձեր փոքրիկ ավազակներին ջեմով կամ մուրաբայով, որպես նրբաբլիթի լցոն: Անցյալ շաբաթ պատրաստեցի բլիթները եփովի կրեմով, իսկ երեկ փորձեցի նոր բաղադրատոմս: Երեխաներիս շատ է դուր եկել ընկույզով լցոնումը:

Բլիթների համար ընկույզով միջուկը արագ է պատրաստվում: Բայց դուք պետք է նախօրոք նախապատրաստեք բոլոր մթերքները: Օրինակ՝ աղացած ընկույզով մի բանկա միշտ կա իմ պահարանում, իսկ նրբաբլիթ թխելը մի քանի րոպեի գործ է: Ի վերջո, մնում է միայն լցնել լցոնումը համեղ գլանափաթեթներ պատրաստելու համար:

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Նրբաբլիթներ 12 հատ
  • Կաթ 120 մլ
  • Կարագ 50 գ
  • Շաքար 100 գ
  • Ընկույզ 300 գ
  • Չամիչ 150 գ
  • Ռոմ 1 թեյի գդալ
  • Նարինջ 1 հատ
  • Սև շոկոլադ 100 գ

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթը կաթսայի մեջ տաքացնել: Լցնել դրա մեջ շաքարավազ և կարագ: Խառնելով խառնուրդը եռացնել: Հանել զանգվածը կրակից:
  2. Կաթսայի մեջ ավելացնել մեկ նարնջի կեղևի քերուկ: Ընկույզը մանրացնել սրճաղացով: Դրանք պետք է վերածել փոքր փշրանքների:
  3. Ընկույզների կեսը լցնել կաթսայի մեջ: Խառնուրդը հունցելու համար օգտագործեք սիլիկոնե բահիկ: Դրանից հետո ավելացնել ընկույզների մյուս կեսը, կրկին խառնել: Ավելացնել չամիչը և ռոմը: Այս բաղադրիչները խառնել, ստանալ ընկույզի խառնուրդը:
  4. Այս վիճակով կստանաք համեմատաբար մածուցիկ լցոնում: Կաթսան ծածկեք կափարիչով և թողեք այն 20 րոպե: Որոշ ժամանակ անց միջուկը կդառնա ավելի թանձր:
  5. Նրբաբլիթների վրա հավասարապես տարածեք լցոնումը: Յուրաքանչյուր նրբաբլիթ փաթաթել ռուլետի նման, կտրել 2-3 մասի: Հալեցնել շոկոլադը ջրային բաղնիքում: Լցնել նրբաբլիթների վրա բարակ հոսքով: Աղանդերը պատրաստ է, այն մատուցեք սեղանին:

Նրբաբլիթների լցոն ընկույզով

Չափավոր քաղցր և խենթորեն անուշահոտ ընկույզով լցոնն, իմ համեստ կարծիքով, նրբաբլիթների լավագույն լրացումն է: Այնուամենայնիվ, աշխատեք նրբաբլիթները չանել շատ բարակ: Հակառակ դեպքում դրանց համը լավ չի զգացվի:

Ի դեպ, ընկույզի զանգվածը հաջողությամբ կարելի է լրացնել ընկույզի ավելի մեծ կտորներով՝ նուշ, պնդուկ կամ ընկույզ: Բայց այս դեպքում ավելի լավ է հրաժարվել չամիչից:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Դասական նրբաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք