Նրբահամ հնդկահավ. Պատրաստվում է արագ և սիրով

Նրբահամ հնդկահավ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Նրբահամ հնդկահավ. Պատրաստվում է արագ և սիրով

Հնդկահավը աներևակայելի առողջարար դիետիկ միս է: Ճիշտ է, թռչունն ամբողջությամբ թխելու համար հաճախ ժամանակ ու էներգիա չկա, բայց փափկամսով կոտլետներ միշտ կարող եք տապակել: Թվում է, թե պարզ ու արագ ընթրիք է, բայց շատ ավելի համեղ է ստացվում, քան հավի ուտեստը:

Նման դեպքերի համար ունեմ ունիվերսալ եթերային խմորի բաղադրատոմս: Ես այն օգտագործում եմ ոչ միայն թռչնամսի, այլ նաև մսի, տոֆուի և բանջարեղենի համար: ՈՒտեստը ներսում մնում է քնքուշ և հյութեղ, իսկ արտաքին մասը ծածկվում է ախորժելի փխրուն կեղևով:

Նրբահամ հնդկահավ

Նրբահամ հնդկահավ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հնդկահավի կրծքամիս 1 հատ
  • Ձու 2 հատ
  • Ցորենի ալյուր 3 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
  • Գազով ջուր 50 մլ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Նրբահամ հնդկահավ

Նրբահամ հնդկահավ

Նրբահամ հնդկահավ. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ, պատրաստել խմորը: Դա անելու համար սպիտակներն առանձնացնել դեղնուցներից:
  2. Սպիտակուցները մի պտղունց աղով հարել մինչև ամուր գագաթնակետը:
  3. Դեղնուցները հարել աղով և համեմունքներով, ավելացնել սոդա, խառնել:
  4. Փոքր բաժիններով ավելացնել ալյուրը և հարել մինչև հարթ զանգվածը:
  5. Նրբորեն խառնել հարած սպիտակուցները դեղնուցների զանգվածին:
  6. Խմորը կստացվի ոչ շատ թանձր, եթերային: Դնել այն սառնարանում 10 րոպե:
  7. Տապակելու համար թավան տաքացնել բուսական յուղով:
  8. Կտրել հնդկահավի միսը շերտերով, յուրաքանչյուրը թաթախել խմորի մեջ և դնել տապակի մեջ:
  9. Տապակել երկու կողմերից մինչև պատրաստ լինի:

Նրբահամ հնդկահավ

Կա մի գաղտնիք, որը դուք պետք է իմանաք հնդկահավը խմորով պատրաստելու համար: Անհրաժեշտ է, որ տապակը շատ տաք լինի, իսկ խմորը՝ սառը: Դրա շնորհիվ կեղևը կստացվի իսկապես փխրուն `ջերմաստիճանի հակադրության պատճառով:

Նրբահամ հնդկահավը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լանգետ տավարի մսով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք