Շամպինիոնի թթու սոխով. Համեղ, անկրկնելի նախուտեստ ցանկացած սեղանի համար
Թթու շամպինիոնը շատերի սիրելի խորտիկն է: Առանց դրա ոչ մի տոն չի լինում: Այս մթերքը կատարյալ է ինչպես կարտոֆիլի, այնպես էլ մսի հետ մատուցելու համար: Բացի այդ մարինացված շամպինիոնները հիանալի են տարբեր աղցաններ պատրաստելու դեպքում:
Այս խորտիկի բաղադրատոմսեր շատ կան: Կարելի է ասել, որ գրեթե յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի ունի մարինադի իր տարբերակը: Այսօր մենք ձեզ հետ կկիսվենք սնկի մարինացման մեր սիրելի եղանակով:
Содержание
Շամպինիոնի թթու սոխով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Շամպինիոն 500 գ
- Սոխ 1 հատ
- Ջուր 0,5 բաժակ
- Քաղցր պղպեղ 3-4 հատ
- Խնձորի քացախ 2 ճաշի գդալ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
- Դափնու տերև 2 հատ
- Թթվասեր՝ ըստ ճաշակի
- Կարմիր սոխ՝ ըստ ճաշակի
- Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
Շամպինիոնի թթու սոխով. Պատրաստման եղանակը
- Կես բաժակ ջուր լցնել խորը կաթսայի մեջ, մաքրել և դնել սոխն ամբողջությամբ: Լվանալ շամպինիոնները և մաքրել կեղևը: Կտրել դրանք կիսով չափ կամ քառորդ մասերով, լցնել կաթսայի մեջ:
- Դնել կաթսան կրակի վրա, եռացնել: Ապա նվազեցնել կրակը, եփել 10 րոպե: Այդ ընթացքում սունկը կանջատի այնքան հեղուկ, որ դրանք ամբողջությամբ ծածկվեն:
- Այժմ կաթսայի մեջ լցնել աղ, շաքար, խնձորի քացախ, մի քանի դափնու տերև և համեմունքներ, զգուշորեն խառնել: Եփել սունկը մոտ 10 րոպե, մինչև փափկի:
- Անուշահոտ և փխրուն պատրաստուկը սառեցվելուց անմիջապես հետո պատրաստ է օգտագործման համար:
- Այնուամենայնիվ, դեռ տաք վիճակում, կարող եք սունկը լցնել ստերիլացված բանկաների մեջ և պահպանել:
Սառեցրած շամպինիոնները համեմել թթվասերով, կտրատած մաղադանոսով և կարմիր սոխի կես օղակներով:
Շամպինիոնի թթուն սոխով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ժուլիեն
Facebook Comments