Շոկոլադե չիզքեյք. Սա համի իրական մոգություն է

Շոկոլադե չիզքեյք ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Շոկոլադե չիզքեյք. Սա համի իրական մոգություն է: Այնքան դժվար է նկարագրել այս նուրբ համը: Քնքուշ ու եթերային այս խմորեղենը ուղղակի հալչում է բերանում: Այն բամբակի պես թեթև է:

Դե իսկ եթե դուք շոկոլադի սիրահար եք և անտարբեր չեք չիզքեյքերի նկատմամբ, ուրեմն ձեզ բառացիորեն կխենթացնի այս շոկոլադե համեղությունը:
Պատրաստումը միայն առաջին պահին է բարդ թվում, բայց վստահ եղեք, որ շատ պարզ է և կկարողանաք հեշտ ու հաճույքով թխել այս ախորժաբույր խմորեղենը:

Դե ինչ, սկսենք:

Շոկոլադե չիզքեյք

Շոկոլադե չիզքեյք. Բաղադրությունը.

  • 3 ձվի սպիտակուց
  • 70 գ շաքար
  • 120 գ կրեմ պանիր
  • 120 մլ կաթ
  • Մի պտղունց աղ
  • 100 գ շոկոլադ
  • 20 գ կարագ
  • 3 ձվի դեղնուց
  • 15 գ ռոմ (դուք կարող եք չավելացնել)
  • 25 գ ալյուր
  • 10 գ եգիպտացորենի օսլա

Շոկոլադե չիզքեյք

Շոկոլադե չիզքեյք. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Առանձնացրեք սպիտակուցները դեղնուցներից:
  2. Հարել սպիտակուցները շաքարավազով, որպեսզի ստացվի համասեռ, փափուկ, սպիտակ զանգված:
  3. Շոկոլադը կտորների բաժանել:
  4. Կաթսան դնել կրակի վրա, ավելացնել կրեմ պանիր և կաթ: Երբ պանիրը լուծվի կաթի մեջ, ավելացնել մի պտղունց աղ և շոկոլադ:
  5. Տաքացման ընթացքում ավելացնել կարագը և խառնել մինչև ամբողջովին լուծվի:
  6. Հանել կրակից և ավելացնել դեղնուցները, խառնել խառնիչով և ավելացնել ռոմը:
  7. Զանգվածի վրա մաղել ալյուրը և եգիպտացորենի օսլան և խառնել, կստացվի խմոր:
  8. Մի փոքր էլ հարել սպիտակուցները, որոնք մենք ավելի վաղ հարել էինք և դրան ավելացնել խմորը:
  9. Նրբորեն խառնել ամեն ինչ խառնիչով, ապա սիլիկոնե բահիկով:
  10. Ձևամանի ներքեւի մասը ծածկեք յուղաթղթով եւ փայլաթիթեղով, իսկ ներսի կողմից՝ յուղաթղթով: Լցրեք խմորը: Վերևի մասը հարթեցնել բահիկով:
  11. Ձևամանը դնել ավելի մեծ տապակի վրա, լցնել տաք ջուր և 80 րոպե դնել ջեռոցում, որը տաքացվել է 120 աստիճանով, ապա հասցնել 180 աստիճանի և թխել ևս 10 րոպե:

Թող չիզքեյքը մի փոքր սառչի, այնուհետև հանեք կաղապարից և պոկեք թուղթը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Չիզքեյք առաց ջեռոցի

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք