Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով. Սուրճի հյուրասիրություն

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով. Սուրճի հյուրասիրություն

Համաձայնեք ալկոհոլով աղանդերները առանձնահատուկ հմայք ունեն: Ասես այս նրբագեղությունը բացառապես մեծահասակների համար է: Անձամբ ինձ ամենից շատ դուր է գալիս ալկոհոլի համադրությունը տտիպ մուգ շոկոլադի հետ: Ի դեպ, կարմիր գինով շոկոլադե տնական տորթը չափազանց լավ համ ունի:

Հարևանուհիս ինձ հետ կիսվեց այս տնական խմորեղենի բաղադրատոմսով: Նա զբաղված աղջիկ է, ժամանակ չունի բարդ աղանդեր պատրաստելու համար: Հավանաբար սա է պատճառը, որ կարմիր գինով կարկանդակը լիովին հարմար է նրա նման մարդկանց համար, քանի որ թխվածքը պատրաստելու համար պահանջվում է ընդամենը 30 րոպե:

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կարմիր գինի 120 մլ
  • Կարագ 200 գ
  • Շաքար 160 գ
  • Կակաոյի փոշի 70 գ
  • Ցորենի ալյուր 150 գ
  • Ձու 4 հատ
  • Փխրեցուցիչ 13 գ

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով. Պատրաստման եղանակը

  1. Լցնել գինին հաստ հատակով կաթսայի մեջ: Մեջը լցնել փափկեցրած կարագի խորանարդներ, շաքար և կակաոյի փոշի: Դնել կաթսան մարմանդ կրակի վրա:
  2. Ժամանակ առ ժամանակ խառնելով տաքացնել խառնուրդը, մինչ կարագն ամբողջովին հալվի: 1,5 րոպե անց հանել միատարր խառնուրդը կրակից:
  3. 120 մլ շոկոլադ-գինու խառնուրդը լցնել բաժակի մեջ, մնացած խառնուրդը լցնել խորը ամանի մեջ:
  4. Ալյուրը մաղել վրան, ամեն ինչ խառնել հարմարանքով կամ խառնիչով, մինչև որ հարթ դառնա:
  5. Այժմ, հերթով ձվերը հարել զանգվածի մեջ: Ամեն անգամ լավ խառնել:
  6. Խմորի վերջում մեջն ավելացնել փխրեցուցիչ: Խմորը հունցել մինչև համեմատաբար միատարր զանգված լինի:
  7. Յուղել 23-25 ​​սմ տրամագծով կաղապարը: Ալյուր ցանել և խմորը լցնել դրա մեջ:
  8. Տորթը թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե: Տորթի պատրաստ լինելը ստուգել չոփիկով:
  9. Պատրաստի տորթը հանել վառարանից, բայց մի շտապեք այն հանել ձևամանից: Տեղափոխել այն ափսեի մեջ 15 րոպե անց, երբ հասնի սենյակային ջերմաստիճանի:
  10. Այդ ընթացքում կարկանդակը ծակծկելու համար օգտագործեք փայտե շամփուր և բաժակից գլազուրը լցրեք տորթի վրա:
  11. Երբ այն մի փոքր սառչի, տորթը կաղապարից հանել: Ի դեպ, եթե այս ընթացքում գլազուրը պնդացած լինի, այն կարող եք հալեցնել ջրային բաղնիքում:

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով

Շոկոլադե տորթը կարմիր գինով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Պրագա

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք