Ոսպով կոտլետներ. Թեթև, հագեցնող ուտեստ

Ոսպով կոտլետ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ոսպով կոտլետներ. Թեթև, հագեցնող ուտեստ

Այս կոտլետները ոչ միայն համեղ են, այլև շատ սննդարար, քանի որ դրանում պարունակվում են բուսական սպիտակուցներ և ածխաջրեր: Հագեցնելու տեսանկյունից նրանք շատ չեն զիջում իրենց մսե «գործընկերներին»:

Ոսպից կոտլետները շատ ժամանակ չեն խլում, դրանք պատրաստվում են բավական հեշտ և արագ: Իսկ դրանց համն ավելի հարուստ և նուրբ դարձնելու համար հիմնական բաղադրիչը եփելիս կարող եք ավելացնել բանջարեղենի արգանակ կամ ձեր սիրած համեմունքները: Ճաշատեսակը մատուցվում է որպես հիմնական կամ կողմնակի ուտեստ: Եվս մեկ գաղափար պետք է հիշել. Այս կոտլետներով հիանալի բուսակերային բուրգերներ են պատրաստում:

Ոսպով կոտլետՈսպով կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ոսպ 150 գ
  • Կարտոֆիլ 1 հատ
  • Աղեղ 1 հատ
  • Ձու 1 հատ
  • Սամիթ 0,3 փունջ
  • Աղ ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի
  • Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի

Ոսպով կոտլետներ.

Ոսպով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Ոսպի վրա լցնել սառը ջուր՝ 1: 3 չափով:
  2. Եռացնել և եփել մոտ 20 րոպե մինչև փափկի:
  3. Մի փոքր քանակությամբ ոսպ դրեք մի կողմ, իսկ մնացածը պյուրեի վերածեք բլենդերով:
  4. Կարտոֆիլը եփել աղած ջրի մեջ մինչև փափկի, ապա խյուս պատրաստել ընկղմվող բլենդերով: Կարտոֆիլի զանգվածին ավելացնել տրորած և ամբողջական եփված ոսպը, մանր կտրատած սոխ, ձու և սամիթ:
  5. Համեմել աղով և պղպեղով` ըստ ճաշակի: Մանրակրկիտ խառնել:
  6. Ձևավորեք կոտլետները և դրանք բուսական յուղով տապակել երկու կողմից մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Ոսպով կոտլետներ.

Հուսով ենք, որ այսպիսի պարզ կոտլետները դուր կգան ձեր տնեցիներին, և դուք, հետևելով շատ սննդաբանների խորհուրդներին, ավելի հաճախ ոսպով ուտեստներ կպատրաստեք: Կիսվեք այս հրաշալի բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ:

Ոսպով կոտլետները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ:

Տապակած կարտոֆիլ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք