Ոսպով պաշտետ. Սպիտակուցներով հագեցած համեղ խյուսը կարող է հետաքրքիր խորտիկ լինել

Ոսպով պաշտետ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ոսպով պաշտետ պատրաստելը լավ գաղափար է, որը կօգնի սննդակարգում բուսական ծագմամբ սպիտակուցներ ընդգրկել և գոհացնել բուսակերներին:

Ոսպը հեշտությամբ կարելի է անվանել սննդանյութերի պահեստ։ Այն ոչ միայն շատ սննդարար է և պարունակում է շատ հեշտությամբ մարսվող բուսական սպիտակուցներ, այլև աներևակայելի համեղ է։

Ցավոք սրտի, մարդկանց մեծ մասը, և հատկապես երեխաները, այնքան էլ չեն սիրում այն ​​խաշած ուտել։ Բայց այս խնդիրը հեշտությամբ կարելի է լուծել։ Պարզապես սովորական շիլայի փոխարեն ոսպի խյուս պատրաստեք, և վստահեցնում ենք, որ ոչ ոք սեղանից դուրս չի գա մինչև վերջին գդալը չուտվի։

Եվ եթե ունեք բուսակեր ընկերներ, ապա այժմ ակնկալեք, որ նրանք ավելի հաճախ այցելեն:

Ոսպով պաշտետ

Ոսպով պաշտետ. Բաղադրիչներ

_Ոսպ 100 գ

_Գազար 1 հատ.

_Սխտոր 1 ատամ

_Ձիթապտղի յուղ 50 մլ

_Սամիթ 20 գ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

Ոսպով պաշտետ

Ոսպով պաշտետ. Պատրաստման եղանակը

_Ոսպի վրա լցնել եռման ջուր և թողնել 5-7 ժամ։ Այնուհետև քամեք հեղուկը և թողեք։

_Գազարն ու սխտորը բլենդերով մանրացրեք խյուսի նման, իսկ սամիթը դանակով կտրատեք։

_Այս ամենն ավելացնել ոսպի վրա, աղ, պղպեղ անել և աստիճանաբար ձեթ ավելացնելով, բլենդերով հարել մինչև միասեռ զանգվածի։

_Պատրաստի պաշտետը տեղափոխել փակվող տարայի մեջ և թողնել սառնարանում մինչև ամբողջովին սառչի։

Ոսպով պաշտետ

Ոսպի պաշտետը կարելի է քսել հացի վրա, օգտագործել որպես միջուկ կարկանդակների կամ բլիթների համար։ Նման նախուտեստն անփոխարինելի կդառնա ծոմի կամ դիետայի ժամանակ, հարմար է նաև մարզիկների համար։ Պատրաստեք հաճույքով և մի մոռացեք կիսվել ձեր ընկերների հետ նոր բաղադրատոմսերով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ոսպով բրնձով փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք