Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Ինչը՞ կարող է լինել ավելի լավ, քան սառը, համեղ պաղպաղակը

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Ինչը՞ կարող է լինել ավելի լավ, քան սառը, համեղ պաղպաղակը

Եղանակն արդեն գնալով տաքանում է, շատ շուտով ամառ է: Առաջարկում ենք պաղպաղակի լավագույն բաղադրատոմսը, որը երբևէ փորձել եք:

Այն պարզ ու հեշտ է պատրաստել, և ունի այնքան հաճելի համ, որ չեք տարբերի խանութի պաղպաղակից, եթե չասենք, որ կարող է ավելի լավը լինել:

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սերուցք 30-30% յուղայնությամբ 500 գ
  • Խտացրած կաթ 1 բանկա (360 գ.)
  • Վաֆլի շերտեր 2 հատ

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Պատրաստման եղանակը

  1. Մենք վերցնում ենք կրեմը, լցնում խառնիչի ամանի մեջ: Beեծել մինչև ամուր փրփուրը, զանգվածը պետք է լինի փափուկ, օդային և չկաթել խառնիչի շեղբերից: Itամանակը մոտավորապես 3-4 րոպե է:
  2. Երբ կրեմը հարած է, դրան մի խտացրած կաթ լցրեք, հարեք եւս մեկ րոպե, անհրաժեշտ է, որ բաղադրիչները լավ համակցված լինեն միմյանց հետ:
  3. Մենք վերցնում ենք մատուցվող կերակրատեսակ, դրա վրա դնում պառակտված ձև, առանց հատակի, որպեսզի պաղպաղակը հեշտությամբ դուրս գա ձևից, կողմերը ծածկենք խիտ ֆայլով կամ ացետատային թաղանթով:
  4. Ներդրեք վաֆլի ընդերքը ներքևում, վրան լցրեք հարած սերուցքը, ծածկեք վաֆլի երկրորդ ընդերքով:
  5. Հիմնական բանը սերտորեն չսեղմելն է:
  6. Մենք ձևը ուղարկում ենք սառցարան մինչև այն ամբողջովին ամրացվի, առնվազն 5 ժամ: Դրանից հետո մենք հեռացնում ենք ձևն ու ֆիլմը, պաղպաղակը բաժանում ենք մասերի:

Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից

Պաղպաղակը 2 բաղադրիչներից պատրաստ է: Այն այնքան համեղ է, որ բառերը չեն կարող նկարագրել այն, պարզապես անհրաժեշտ է փորձել: Փափուկ, նուրբ և հաճելի սերուցքային համ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Պաղպաղակ. Շոկոլադե, Ելակով և վանիլային

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք