Կանաչիներով ու պանրով բլիթներ. Ձեզ դուր կգան սրանք ոչ միայն պարզության այլև իրենց ունիվերսալության համար

պանրով բլիթներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարող եք հաճախ պատրաստել այսպիսի բարակ բլիթներ։ Չէ՞ որ այն կարելի է մատուցել նախաճաշին, ճաշին և ընթրիքին՝ քաղցր կամ կծու ախորժելի միջուկով։ Բացի այդ, բարակ բլիթներ կարելի է պատրաստել ամենապարզ բաղադրիչներից։

Բայց մնացածներից ամենաշատը պանրով ու կանաչիներով բլիթներն ենք սիրում։

Սկզբում կարող է թվալ, որ դրանք սովորական միջուկով բլիթներ են, բայց դա այդպես չէ։ Բանն այն է, որ պանիրն ու կանաչին չեք փաթաթում բարակ բլիթների մեջ, այլ այս բաղադրիչները խառնում եք անմիջապես խմորին։ Արդյունքում ես ոչ միայն ժամանակ եմ խնայում, այլև սովորական ուտեստն ավելի համեղ, բուրավետ ու հետաքրքիր եմ դարձնում։

Ես այս նրբաբլիթները թթվասերով եմ պատրաստում, բայց այս բաղադրիչը կարող եք փոխարինել հունական մածունով կամ փափուկ կաթնաշոռով։ Այս դեպքում կարող է մի քիչ քիչ կամ շատ ալյուր անհրաժեշտ լինել, առաջնորդվեք խմորի թանձրությամբ, որովհետև նրբաբլիթները պետք է բարակ ստացվեն:

պանրով բլիթներ
Կանաչիներով ու պանրով բլիթներ. Բաղադրիչներ

_Ձու 3 հատ

_Թթվասեր 250 գ

_Կաթ 150 մլ

_Ցորենի ալյուր 100 գ

_Կոշտ պանիր 100 գ

_Կանաչիներ ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

պանրով բլիթներ պանրով բլիթներ

Կանաչիներով ու պանրով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Ձվերը թթվասերի հետ խառնել մինչև զանգվածը հարթվի:

_Լցնել կաթը դրա մեջ, վրան մաղել ալյուրը, ավելացնել քերած պանիրը, մանր կտրատած կանաչիները և աղը։

_Բաղադրիչները լավ խառնել։

_Տաքացնել արևածաղկի ձեթը թավայի մեջ և տապակել կարմրավուն բարակ բլիթները։

պանրով բլիթներ

Թթվասերով նրբաբլիթների այս բաղադրատոմսը հիանալի հնարավորություն է ինքներդ ձեզ և սիրելիներին հաճույք պատճառելու հագեցնող ու ախորժելի ուտեստով:

Դրանք կարելի է մատուցել առանց հավելումների։ Բայց եթե ցանկանում եք լրացնել ուտեստը, պատրաստեք նաև նախընտրած միջուկ։ Ի դեպ, այս նրբաբլիթները լավ տեսք ունեն նույնիսկ տոնական սեղանին։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք