Հաց և պանիր — նախաճաշը պարզ և մատչելի է: Եվ եթե մի փոքր ջանք գործադրենք, մենք կպատրաստենք հիանալի պանրով եռանկյունիներ: Ձեզ անհրաժեշտ է միայն խառնել բոլոր բաղադրիչները և արագ տապակել թավայի մեջ:
Եթերային և համեղ թխուկները զարմանալի բույր ունեն: Արտաքինից փխրուն այս նախուտեստը ներսում նուրբ պանրի լցոն ունի: Ավելորդ յուղը հեռացնելու համար եռանկյունները դնել թղթի սրբիչների վրա և մի փոքր թեքել:
Պանրով եռանկյուններ. Բաղադրությունը
_Ձու 2 հատ
_Ֆետա պանիր 50 գ
_Չեդեր 50 գ
_Կաթ 240 մլ
_Ցորենի ալյուր 500-530 գ
_Մաղադանոս 0,5 փունջ
_Արևածաղկի ձեթ 220 մլ
_Պապրիկա 1 թեյի գդալ
_Խմորի փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի
Պանրով եռանկյուններ. Պատրաստման եղանակը
_Խորը ամանի մեջ խառնել ձվերը, ֆետան, քերած չեդերը, կաթը, կտրատած մաղադանոսը, փխրեցուցիչը և համեմունքները, լավ խառնել:
_Ավելացնել ալյուրը աստիճանաբար, մասերով, հունցել խմորը: Այն չպետք է չկպչի ձեր ձեռքերին:
_Խմորը բաժանել երկու մասի: Մակերեւույթի վրա, շաղ տալ ալյուր, խմորի յուրաքանչյուր մասը ձեռքերո բացել կլոր բլիթի տեսքով 2 սմ հաստությամբ:
_Բլիթից կտրատել 8 հավասարաչափ եռանկյունիներ:
_Այժմ պետք է տապակի մեջ լցնել շատ արևածաղկի ձեթ և այն լավ տաքացնել: Տապակել եռանկյունները երկու կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույն կեղև ստացվի:
_Պանրով նախաճաշը փաստորեն կարելի է պատրաստել մի քանի րոպեի ընթացքում:
Պանրով եռանկյունները պատրաստ են, դրանք կարող են մատուցվել հենց այդպես, կամ սոուսով, ապուրով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տապակած պանիր