Պանրով Երշիկ. Համեղ նախուտեստ

Պանրով Երշիկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Պանրով Երշիկ. Համեղ նախուտեստ

Մի քանի տարի առաջ ամուսինս և ես որոշեցինք ամբողջովին հրաժարվել խանութի երշիկներից և նրբերշիկներից: Այս ապրանքների արտադրության և վնասակար հավելումների վերաբերյալ վերջին բացահայտումները պարզապես ապշեցրին մեզ. Մենք կտրուկ հրաժարվեցինք դրանք ուտելու մտքից:

Բայց, անկեղծ ասած, մարմինը ժամանակ առ ժամանակ նման մի բան էր պահանջում: Խոհարարական հին գրքերը թերթելիս ես պատահաբար գտա պանիրով ​​տնական երշիկի մի շատ պարզ բաղադրատոմս: Ասել, որ այն կատարյալ է, նշանակում է ոչինչ չասել: Անպայման պատրաստեք և երբեք չեք զղջա այդ որոշման համար:

Պանրով Երշիկ

Պանրով Երշիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի փափկամիս 500 գ
  • Խոզի միս 250 գ
  • Կոշտ պանիր 100 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Ժելատին 10 գ
  • Մշկընկույզ 1 պտղունց
  • Կարմիր պղպեղ 1 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պանրով Երշիկ

Պանրով Երշիկ

Պանրով Երշիկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի փափկամիսը կտրել մասերի և օգտագործելով բլենդեր` աղալ այն: Խոզի միսը մանր կտրատել:
  2. Մանրացնել սոխը, սխտորը և խառնել մսի հետ: Աղացած մսին ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պանիր, համեմունքներ և ժելատին: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
  3. Պանրի հետ խառնված երշիկի զանգվածը մասերով դնել սննդային թաղանթի վրա և այնքան ամուր փաթաթել, որ ներսում օդ չմնա:
  4. Ձևավորել երշիկը և ամուր կապել եզրերը: Երշիկը դնել կրկնակի կաթսայի կամ եռացող ջրի մեջ և եփել մինչև պատրաստ լինելը:
  5. Գործընթացը տևում է մոտ մեկ ժամ: Եփած երշիկները հանել եռացող ջրից և դնել սառը ջրի մեջ, ապա դնել սառնարանում 2 ժամով:
  6. Մատուցելուց առաջ թաղանթը հանել դրանց վրայից և կտրել ձեզ հարմար եղանակով:

Պանրով Երշիկ

Պանրով Երշիկ

Տնական պանրով երշիկով ​​կարելի է պատրաստել բուտերբրոդներ, ինչպես նաև ավելացնել աղցանների և ջեռեփուկների պատրաստման ժամանակ:

Այն դուր կգա ընտանիքի բոլոր անդամներին և կդառնա ձեր սեղանի մշտական ​​հյուրը: Պատրաստեք հաճույքով և անպայման կիսվեք ձեր ընկերների հետ այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերով:

Պանրով երշիկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ռուլետ հավի կրծքամսով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք