Պանրով չորահաց. Ընտանեկան ընթրիքը թարմացնելու համար պարզապես պետք է սովորական հացը փոխարինել սրանցով

Պանրով չորահաց ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Պանրով չորահաց մատուցելով դուք սովորական ընթրիքը ավելի համեղ ու բուրավետ կդարձնեք:

Ջեռոցում պատրաստված չորահացերը հիանալի հավելում են ապուրներին: Բայց այս պանրով չորահացերը, որոնք ցողված են անուշահոտ յուղով, կարելի է մատուցել ապուրի, աղցանի և տաք ուտեստի հետ: Բացի այդ, նման կրուտոնները կարելի է խրթխրթացնել երեկոյան ֆիլմ դիտելիս կամ երբ գարեջուր եք խմում։

Չորահացեր պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ոչ միայն արևածաղկի ձեթ, այլև ձիթապտղի կամ հալած կարագ։ Այսպիսով, տնական չորահացերն էլ ավելի բուրավետ կլինեն: Բացի այդ, կարող եք ավելացրեք ձեր սիրած համեմունքներն ու կանաչիները:

Պանրով չորահաց

Պանրով չորահաց. Բաղադրիչներ

_ Հաց 80 գ

_ Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ

_ Սխտոր 1 պճեղ

_ Կոշտ պանիր 1 ճաշի գդալ

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

_ Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_ Քնջութ՝ ըստ ճաշակի

_ Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ

_ Քրքում 1 պտղունց

Պանրով չորահաց Պանրով չորահաց

Պանրով չորահաց. Պատրաստման եղանակը

_ Հացը կտրատել շերտերով և դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_ Արևածաղկի ձեթը խառնել ճզմած սխտորի հետ, լցնել քերած պանիրը, մանր կտրատած կանաչիները, քրքումը, աղն ու պղպեղը։

_ Պատրաստի խառնուրդը քսել հացի կտորներին և ցանել քնջութի սերմեր։

_ Թխել 8-10 րոպե նախապես 200°C տաքացրած ջեռոցում։

_ Սխտորով չորահացերի պատրաստման առանց այդ էլ արագ գործընթացը արագացնելու համար կարելի է նախապես հացի շերտերին քսել յուղային խառնուրդը, նախքան կտրատելը:

Պանրով չորահաց

Նույնիսկ երեխաները կդադարեն չիպսեր գնել, քանի որ ջեռոցում թխած այս անուշահոտ չորահացերը հիանալի խրթխրթան խորտիկ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տապակած պանիր

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք