Արագ ու պարզ կարկանդակներ. Հոթ-դոգերի փոխարեն պատրաստեք այս համեղ նախուտեստը, որն անչափ համեղ կլինի

պարզ կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Նման համեղ ու պարզ կարկանդակներ կարող եք պատրաստել նախաճաշի համար, երեխաների դպրոցի ընդմիջման, պիկնիկի և ճամփորդության գնալիս։ Սա պարզապես հիանալի խորտիկ է:

պարզ կարկանդակներ

Արագ ու պարզ կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ ալյուր 200 գ

_ ջուր 150 մլ

_ շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_ աղ 0,5 թեյի գդալ

_ խմորիչ 1 թեյի գդալ

_ ձու 1 հատ

_ նրբերշիկ 7 հատ

_ պանիր 100 գ

պարզ կարկանդակներ պարզ կարկանդակներ

Արագ ու պարզ կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_ Ավելի լավ է փոքր նրբերշիկներ վերցնել, այդպես կարկանդակները կարճ, բայց փարթամ կլինեն: Կարող եք երկարները վերցնել, բայց դրանք երկու մասի կտրեք։

_ Պանիրը համաչափ կտորներով կտրատել։

_ Խմորի համար շաքարավազն ու խմորիչը, մեկ ճաշի գդալ ալյուրը լցնել տաք ջրի մեջ և զանգվածը խառնել մինչև հարթ լինի։ Ծածկեք և թողեք տաք տեղում 20 րոպե։

_ Ավելացնել ձուն, աղը, խառնել։

_ Ալյուրը մաս-մաս լցնել և շատ թանձր խմոր շաղախել, որը ծածկում ենք և 1 ժամ թողնում տաք տեղում։

_ Խորովածի փայտե շամփուրների վրա սկզբում նրբերշիկը դնել, հետո մի կտոր պանիր։

_ Խմորի մեջ թաթախել՝ ավելի շատ խմոր փաթաթելով, հետո թաթախել չորահացի փշրանքների մեջ։

_ Խորը տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և տապակել մեր կարկանդակները մինչև ոսկե դարչնագույնը:

պարզ կարկանդակներ պարզ կարկանդակներ

Շատ համեղ, խրթխրթան կեղևով, ներսում հալված պանրով ​​և տաք նրբերշիկով. Սա պարզապես հիանալի խորտիկ է, որն արագորեն անհետանում է ափսեից: Մատուցել տարբեր սոուսների, թարմ բանջարեղենի աղցանների հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տապակած պանիր

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք