Ջեռոցում թխած երշիկ. Առանց հատուկ թաղանթի մսամթերք պատրաստելուց հետո այլևս խանութներում երշիկեղենի բաժին չեք մտնի

Ջեռոցում թխած երշիկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ջեռոցում թխած երշիկն ունի նաև «Ասորտի» անվանումը, քանի որ այն պարունակում է մի քանի տեսակի միս։ Արդյունքում ստացված մթերքը շատ հյութալի է, բուրավետ, գեղեցիկ հարթ կտրվածքով: Եվ նման բնական մթերք պատրաստելը շատ հեշտ է:

Նման երշիկի մեջ հեշտությամբ կարող եք ավելացնել պանիր, բանջարեղեն, կանաչիներ, հավի լյարդ, սրտեր և նույնիսկ ընկույզ։ Եթե ​​դուք ապխտած նոտաների սիրահար եք, մի բուռ շոգեխաշած սալորաչիր գցեք աղացած մսի մեջ։

Համեմունքների դեպքում պետք է ավելի զգույշ լինել, մսի բնական համը չեզոքացնելու վտանգ կա։ Պատրաստի երշիկը պահեք սառնարանում 4 օրից ոչ ավելի (ցանկալի է փայլաթիթեղի մեջ):

Ջեռոցում թխած երշիկ
Ջեռոցում թխած երշիկ. Բաղադրիչներ

_Հավի կրծքամիս 150 գ

_Հավի բուդ 700 գ

_Տավարի միս 150 գ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ

_Մշկընկույզ 1 պտղունց

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Օսլա 20 գ

Ջեռոցում թխած երշիկ Ջեռոցում թխած երշիկ Ջեռոցում թխած երշիկ

Ջեռոցում թխած երշիկ. Պատրաստման եղանակը

_Մի կողմ դրեք հավի 1 բուդը:

_Միսը առանձնացրեք մնացածից և աղալ մսաղացով։

_Այնուհետև հավի բուդը, ֆիլեն և տավարի միսը կտրատել փոքր խորանարդիկներով։

_Ստացված աղացած միսը խառնել մանրացված մսի հետ, վրան ավելացնել համեմունքներ և օսլա։

_Մսային զանգվածը բաժանել երկու մասի:

_Վերցրեք թխելու տոպրակ, կտրեք երկայնքով և մեջը դնել աղացած մսի մի բաժինը։ Ձևավորեք 2 երշիկ:

_Թաղանթի եզրերը պետք է ամուր կապել և ատամի չոփով կամ ասեղով մի քանի տեղից ծակել, որպեսզի թաղանթը չպայթի թխելու ժամանակ։

_Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով և երշիկը թխել 30-40 րոպե։

Թող պատրաստի արտադրանքը ամբողջովին սառչի:

Պատրաստի հավի երշիկի արտաքին տեսքը որոշ չափով տարբերվում է նրանից, ինչ մենք սովոր ենք տեսնել խանութներում, սակայն այն չի պարունակում համը ուժեղացուցիչներ, վնասակար կոնսերվանտներ և տրանս ճարպեր:

Ջեռոցում թխած երշիկ

Իսկ այն մտքից, որ այն պատրաստել եք սեփական ձեռքերով, երշիկն ուտելը հատկապես հաճելի կլինի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սինի քուֆթա

Խնդրում ենք Գնահատեք