Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ. Ջեռոցում պատրաստենք այս ամառային շքեղությունը

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ:

Ես առիթը բաց չեմ թողնում վայելել սեզոնային հատապտուղները, մրգերն ու բանջարեղենը: Ճաշացանկը հնարավորինս բազմազան դարձնելու համար ես փորձում եմ տարբեր ուտեստներ. Պատրաստում եմ թարմացնող ապուրներ, սիցիլիական կապոնատա և տարբեր աղցաններ: Այսօր ես ուզում եմ ձեզ հետ կիսվել բանջարեղենով զարմանալի խորտիկի բաղադրատոմսով:

Ջեռոցում ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ պատրաստենք: Այս ուտեստում առկա է սմբուկի և պանրի բոլորի սիրած և ճանաչված համադրությունը: Բանջարեղենի համը հատկապես բարենպաստ է արտահայտվում նուրբ մոցարելլայի ֆոնի վրա: Թարմ ռեհանն այստեղ տալիս է լրացուցիչ բույր: Այս բաղադրատոմսը իսկական գտածո է: Եկեք պատրաստենք այս ֆանտաստիկ խորտիկը:

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սմբուկ 2 հատ

_Մոցարելլա 125 գ

_Ռեհան 20 գ

_Ձիթապտղի յուղ 100 մլ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ. Պատրաստման եղանակը

_Սմբուկը կտրել մոտ 1 սմ հաստությամբ:

_Բլենդերի մեջ խառնել թարմ ռեհանը, ձիթապտղի յուղը, աղը և պղպեղը և հարել մինչև որ հարթ զանգված դառնա:

_Տաքացնել ջեռոցը 200 աստիճանի:

_Սմբուկները դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա և թխել մինչև ոսկե դարչնագույն: Շրջել դրանք և եփել ևս մի քանի րոպե:

_Մանր կտրատել մոցարելլան: Տապակը հանել ջեռոցից և պանրի կտորները դնել սմբուկի վրա:

_Թխել մինչև պանրի հալվելը (7-10 րոպե):

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկ
Ես միշտ անկեղծ զարմանում եմ, թե ինչպես կարող է այդքան համեղ ուտեստ ստացվել բաղադրիչների այս համեստ հավաքածուից: Փորձեք ինքներդ:

Ռեհանով և մոցարելլայով սմբուկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Սմբուկով ուտեստ 2 րոպեում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք