Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով. Շատ քնքուշ, փափուկ են, այս թխվածքաբլիթները ոչ մեկին անտարբեր չեն թողնի: Վարդագույն, նուրբ և շատ բուրավետ:

Նման խմորեղենը պատրաստվում է շատ պարզ ՝ առավել մատչելի բաղադրիչներից: Այս բաղադրատոմսը կդառնա ձեր խոհարարական ֆոնդում ամենասիրվածներից մեկը: Պարզ և հեշտ, համոզվեք, որ եփեք:

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կաթնաշոռ 250 գ
  • Կարագ 80 գ
  • Ալյուր 180 գ
  • Շաքարավազ 3 ճաշի գդալ
  • Կոկոսի փաթիլներ 2 ճաշի գդալ
  • Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
  • Աղ 1 պտղունց

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով. Պատրաստման եղանակը, քայլ առ քայլ

  1. Կաթնաշոռը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել աղ ու կարագ: Պատառաքաղով մանրակրկիտ տրորել մինչև հարթ զանգված ստացվի:
  2. Ավելացնել մաղած ալյուրի և փխրեցուցիչի կեսը, խառնել: Հունցեք թանձր խմոր, որը չի կպչում ձեռքերին:
  3. Խմորը բաժանել երկու մասի, յուրաքանչյուր մասից գլանիկ ձևավորել, ապա գլանաձև խմորը գրտնակել 2-3 մմ հաստությամբ: Կտրել անհավասար եզրերը:
  4. Խմորի վրա շաղ տալ շաքար, ապա հավասարաչափ բաշխել ամբողջ մակերեսով: Ավելացնել կոկոսի փաթիլներ՝ նույնպես համաչափ տարածելով:
  5. Ոլորել խմորից խողովակ, փորձելով այն հնարավորինս ամուր փաթաթել: Այնուհետև կտրել հավասար 5-6 սմ կտորներով: Նույնը կրկնել խմորի երկրորդ մասի հետ:
  6. Այնուհետև ռուլետները շարել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա և 20 րոպե թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Ռուլետներ կաթնաշոռային լցոնով

Ռուլետները կաթնաշոռային լցոնով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Կաթնաշոռով Թխվածքաբլիթներ 2 րոպեում․ Շատ Արագ և Համեղ Նախաճաշ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք