Սառեցված ելակ. Ողջ տարին կարելի է վայելել այս անուշաբույր հատապտուղը

Սառեցված ելակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Սառեցված ելակ. Ողջ տարին կարելի է վայելել այս անուշաբույր հատապտուղը

Այս ելակները միանշանակ օգտակար կլինեն տարբեր աղանդերների և այլ քաղցր հյուրասիրությունների ժամանակ:

Սառեցված ելակ

Սառեցված ելակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ելակ
  • Շաքար
  • Կափարիչներով պլաստմասե տարաներ

Սառեցված ելակ

Սառեցված ելակ

Սառեցված ելակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Վերցնել ելակ և շաքար ցանկացած քանակության:
  2. Պետք է հատապտուղները բաժանել 2 մասի և դրա մի մասն ամբողջական թողնել:
  3. Լավ լվանալ և չորացնել հատապտուղները, կտրել կտորներով և հարել բլենդերով:
  4. Ելակի զանգվածի մեջ լցնել շաքարավազ, եթե հատապտուղները թթու են, ապա ավելացրեք ավելի շատ շաքար, եթե քաղցր է՝ ապա ավելի քիչ, համը կարգավորեք ըստ ձեր ճաշակի:
  5. Շաքարավազով ելակը խառնել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարն ամբողջությամբ լուծվի:
  6. Վերցնել սննդի տարաներ և դրանք լցնել լավ չորացած, ամբողջական թողնված ելակներով:
  7. Այժմ հատապտուղների վրա լցնել ելակի քաղցր խյուսը և լավ փակել կափարիչով:

Սառեցված ելակ

Հուշում. Դուք կարող եք մանրացնել բոլոր ելակները և դրանք լցնել պլաստիկ շշերի մեջ, սառեցնել, այնուհետև կտրել կտորներով և օգտագործել:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ելակի մուրաբա կոնյակով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք