Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար:
Սմբուկի և լոլիկի սեզոնը շատ կարճ է: Հետևաբար, շատերը ձմռան համար փորձում են պահպանել այս բանջարեղենը հետագա օգտագործման համար:
Ոմանք մարինացնում են դրանք, ինչ-որ մեկը թթու է դնում կամ չորացնում, բայց սառեցումը լավագույն միջոցն է: Այն թույլ է տալիս պահպանել մթերքի համն ու բույրը:
Մենք առաջարկում ենք ձեզ ձմռան համար բանջարեղենի պաշար հավաքելու հիանալի տարբերակ: Հաշվի առեք և անպայման պատրաստեք:
Содержание
Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար. Բաղադրիչները
- Սմբուկ 1 կգ
- Լոլիկ 1 կգ
- Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
- Սխտոր 5 պճեղ
- Աղ 1 ճաշի գդալ
Սառեցված լոլիկով սմբուկ ձմեռվա համար. Պատրաստման եղանակը
- Կտրեл սմբուկը շրջանակներով, աղ անել, լցնել ջուրը և թողնել 10 րոպե:
- Կտրել լոլիկը շրջանակներով: Անցկացնել սխտորը մամլիչով: Սմբուկից արտազատված հեղուկը հեռացնել: Չորացնել դրանք սրբիչով:
- Ձիթապտղի յուղի մեջ սմբուկը տապակել երկու կողմից մինչև ոսկե դարչնագույնը և կրկին չորացնել թղթի սրբիչով: Սմբուկի յուրաքանչյուր օղակի վրա դնել ճզմած սխտոր և մի օղակ լոլիկ:
- Արդյունքում ստացված կտորները դասավորել և փաթեթավորել տոպրակի մեջ սառեցման համար և դրեք սառցարանը:
Այս համեղ պատրաստուկը պահվում է մինչև 3 ամիս: Երբ ցանկանաք համեղ ուտեստ պատրաստել, ուղղակի սառնարանից հանեք բանջարեղենի օղակները, հալեցրեք դրանք, շաղ տվեք քերած կոշտ պանրով և թխեք ջեռոցում:
Սառեցված լոլիկով սմբուկը ձմեռվա համար` պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: